Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43186 Bruni-salamanterin rakennettava hahmo

Loputtomasti taikuutta ja hupia rakennettavan salamanterin kanssa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bruni-salamanterin rakennettava hahmo
SKU 43186
Kappaleita 96
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 14,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43186 Bruni-salamanterin rakennettava hahmo kuvaus

  • Ilahduta lasta hauskalla LEGO® ǀ Disney Bruni-salamanterin rakennettavalla hahmolla (43186). Pienet lisärakennelmat innostavat loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Tämä söpö setti perustuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan, ja siinä on rakennettava LEGO® salamanterihahmo, pieni rakennettava leikkinuotio, lumihiutale ja 2 rakennettavaa vaahtokarkkia kepin nokassa.
  • Tämä hahmo kehittää lasten rakennustaitoja ja päästää heidän mielikuvituksensa lentoon. Setti täydentää hienosti muiden LEGO® ǀ Disney Frozen 2 settien leikkejä.
  • Disneyn Frozen 2:n ja muiden LEGO® ǀ Disney settien fanit ihastuvat tähän settiin ja sen kekseliäisiin leikkivaihtoehtoihin. Rakennettava malli on mainio lahja yllätykseksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Matkakokoinen ja hauskoihin leikkeihin valmis Bruni-salamanteri on 4 cm korkea ja 14 cm pitkä. Sen voi rakentaa uudelleen kerta toisensa jälkeen, ja sen voi ottaa mukaan leikkeihin niin yksin kuin ystävienkin kanssa.
  • Painetut rakennusohjeet ovat loistavat, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat ihan fantastiset! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja rakentaessaan niitä.
  • Lumoa lapset jännittävillä Disneyn Frozen 2 -seikkailulla tämän luovan LEGO® ǀ Disney setin avulla. Lapset voivat tutustua maailman ihmeisiin tämän söpön hahmon kanssa!
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.