Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hessu ja Pluto 40378

Disneyn kahden rakastetun hahmon BrickHeadz kerilymallit

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hessu ja Pluto
SKU 40378
EAN 5702016656718
Kappaleita 214
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Hessu ja Pluto 40378 kuvaus

LEGO BrickHeadz keräilijät rakastavat Hessua ja Plutoa (40378), Disneyn kahta klassikkohahmoa. Hessulla on tuttu poolopaita ja korkea vihreä hattu, ja rinnalla seisoo leikkisä Pluto. Disneyn kaksi rakastettua ystävää seisovat tukevilla jalustoilla, joilla ne on helppo asettaa näytteille, joko yksin tai muiden BrickHeadz mallien kanssa. LEGO BrickHeadz keräilijät voivat yhdistellä eri settien elementtejä ja luoda omia hauskoja yhdistelmähahmojaan.

  • Keräiltävän rakennussetin avulla lapset voivat rakentaa Disneyn kahden tunnetuimman hahmon hauskat LEGO BrickHeadz mallit: Hessun ja Pluton.
  • Loistava lahja LEGO ja Disneyn faneille. Rakennussarja on mainio rakennus- ja leikkikokemus 10 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Tämä 214-osainen rakennettava lelu tarjoaa luovaa huvia isommassa mittakaavassa, kun lapset rakentavat, leikkivät ja asettavat mallinsa näytteille. Hessu on 8 cm korkea ja Pluto on 5 cm korkea.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.