Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 854085 Monkie Kid -avaimenperä

Ktev koriste Monkie Kid -sankarin faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kid -avaimenperä
SKU 854085
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 5,95 €

LEGO 854085 Monkie Kid -avaimenperä kuvaus

Lasten suosikkisankari kulkee joka päivä matkassa mukana tämän huikean hienon Monkie Kid -avaimenperän (854085) muodossa. Monkie Kid -minihahmo on sonnustautunut toimintakuteisiin, ja hänellä on tuttuun tyyliin kuulokkeet kaulassaan. Minihahmo on kiinnitetty lujalla metalliketjulla metallirenkaaseen. Avaimenperä on helppo kiinnittää avaimiin tai reppuun, ja se on hieno lahjaidea LEGO Monkie Kid lelujen ystäville.

LEGO Monkie Kid avaimenperä (854085) sisältää Monkie Kid -minihahmon sekä lujan metallirenkaan ja -ketjun. Metalliketjuun kiinnitettyä minihahmoa ei voi irrottaa.
Metallirengas on helppo kiinnittää esimerkiksi avaimiin tai reppuun.
Tämä 9 cm pitkä, 6 vuotta täyttäneille sopiva avaimenperä on täydellinen pikkulahja lapsille tai vauhdikkaiden LEGO Monkie Kid settien ystäville.LEGO Monkie Kid avaimenperä (854085) sisältää Monkie Kid -minihahmon sekä lujan metallirenkaan ja -ketjun. Metalliketjuun kiinnitettyä minihahmoa ei voi irrottaa.
Metallirengas on helppo kiinnittää esimerkiksi avaimiin tai reppuun.
Tämä 9 cm pitkä, 6 vuotta täyttäneille sopiva avaimenperä on täydellinen pikkulahja lapsille tai vauhdikkaiden LEGO Monkie Kid settien ystäville.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.