Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80021 Monkie Kidin leijonasuojelija

Hieno Leijonasuojelija-robottilelu toiminnantäyteisiin taisteluihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin leijonasuojelija
SKU 80021
Kappaleita 774
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 89,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80021 Monkie Kidin leijonasuojelija kuvaus

  • Lapsista tulee sankareita omissa jännittävissä seikkailuissaan tämän LEGO® Monkie Kid™ Leijonasuojelija (80021) robottilelun, Spider Queenin taistelutornin, eri asentoihin taipuvan robottihämähäkin ja rakennettavan pelihallin avulla.
  • Tämä laadukas taistelulelusetti sisältää 5 minihahmoa – Monkie Kidin ja Kultaisen sauvan, Mein ja Jadelohikäärmemiekan, Huntsmanin ja haulikon, Spider Queenin ja Lun.
  • Eri asentoihin liikuteltavalla Leijonasuojelijalla on kiinni napsahtavat leuat ja kätketty jousitoiminen ase kummassakin rummussa. Spider Queenin taistelutornissa on liikkuvat jalat ja 2 jousitoimista asetta.
  • Lapsista on hauska leikkiä rakennettavan pelihallin tanssipelillä ja lelunpoimintapelillä, jonka liikuteltava koura pudottaa leluja aivan kuten oikeassa pelissä.
  • Tämä 774-osainen LEGO® rakennuslelu on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille luoville lapsille, joista on hauska ratsastaa uusimpien trendien aallonharjalla.
  • Leijonasuojelija on 21 cm korkea, 28 cm pitkä ja 19 cm leveä. Se on hieno lelu lapsille koristeeksi ja esiteltäväksi ystäville seikkailuleikkien välissä.
  • Pakkauksessa on vaiheittaiset ohjeet. Ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta löytyvät helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet rikastuttavat lapsen rakennuselämystä.
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat keräiltävät LEGO® Monkie Kid™ rakennussarjat kehittävät lasten mielikuvitusta, rohkeutta ja sinnikkyyttä hauskojen leikkien lomassa.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina hyvin.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.