Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Monkie Kidin suihkukone 80008

Suihkukone ja moottoripyr Monkie Kidin seikkailuihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin suihkukone
SKU 80008
EAN 5702016617627
Kappaleita 529
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Monkie Kidin suihkukone 80008 kuvaus

Lapset voivat roolileikkiä sankariaan Monkie Kidiä, lentää suihkukoneella, taistella Kultaisesta sauvasta ja pelastaa siviilejä huikealla LEGO lelusetillä (80008). Lentokonelelussa on kiekonheittimet ja minihahmoille tarkoitettu ohjaamo, jonka voi irrottaa ja muuntaa moottoripyöräksi. Monkey Kidin vihollisella Red Sonilla taas on rakettireppu ja voimakäsine. Mahtava LEGO lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Sisältää neljä minihahmoa, joilla lapset voivat roolileikkiä suosikkihahmojensa seikkailuja.

Interaktiiviset ohjeet!
Tämä setti sisältää painetut rakennusohjeet. Lapset voivat käyttää myös Instructions PLUS -ohjeita, jotka ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Life sovelluksessa. Niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tarkastella suihkukonetta rakentaessaan sitä palikoista.

Hauska ja opettavainen
Kiinalaisen Matka länteen -klassikkoteoksen inspiroimat ja kiinalaisesta kulttuurista ja arvoista ammentavat LEGO Monkie Kid setit kehittävät leikkivien lasten rohkeutta ja sinnikkyyttä.

  • Nuori sankarisi voi taistella Kultaisesta sauvasta ja pelastaa siviilejä Red Sonilta ja Härkäklooneilta LEGO Monkie Kidin suihkukoneella (80008), upealla rakennettavalla lentokonelelulla, joka muuntuu myös moottoripyöräksi.
  • Lapset voivat keksiä uusia seikkailuja ja leikkiä niitä neljällä minihahmolla: Näitä ovat Monkie Kid Kultaisine sauvoineen, Red Son voimakäsineineen sekä palikoista rakennetut Rakettireppu, Growl ja Ai.
  • Suihkukoneessa on säädettävät siivet ja kaksi kiekonheitintä, suuret suihkumoottorit ja minihahmoille tarkoitettu ohjaamo, jonka voi irrottaa ja muuntaa LEGO moottoripyöräksi hurjaa takaa-ajoa varten.
  • 529-osainen lentokonelelusetti on hauska ja palkitseva rakennushaaste 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja tai hauska LEGO yllätys lapsille.
  • Leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Lelulentokone on 13 cm korkea, 28 cm pitkä ja 30 cm leveä, ja se koristaa mahtavasti lapsen makuuhuonetta Monkey Kidin seikkailujen välillä!
  • Tämä keräiltävä LEGO Monkey Kid rakennuslelu sisältää vain LEGO rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Settiä varten on saatavana selkeät Instructions PLUS -ohjeet ilmaisessa LEGO Life sovelluksessa. Niiden avulla pienetkin rakentajat hahmottavat rakennettavan mallin kaikista kulmista. Ja rakentaminen sujuu entistäkin itsenäisemmin ja hulvattoman hauskoissa merkeissä!
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat LEGO Monkie Kid rakennussetit kehittävät leikkivien lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä.
  • LEGO rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkey Kidin voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että tämä keräilysuihkukone LEGO moottoripyörineen täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.