Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80006 Valkoinen lohikäärmehevospyörä

Mahtava Valkoinen lohikäärmehevospyörä -leikkisetti vauhdikkaisiin roolileikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen lohikäärmehevospyörä
SKU 80006
EAN 5702016617603
Kappaleita 259
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80006 Valkoinen lohikäärmehevospyörä kuvaus

  • Nuori sankarisi voi kokea loputtomia seikkailuja LEGO® Monkie Kid™ leikkisetillä (80006), johon sisältyy Mein Valkoinen lohikäärmehevospyörä, Härkäkloonien piilopaikka sekä Monkie Kidin rakennettava pilvilauta.
  • Tämä keräilylelu sisältää Monkie Kidin, Mein, Bobin ja Snortin minihahmot aseineen sekä paljon makeita toimintoja taisteluihin, mukaan lukien pyörän nuppipyssyt ja taittuvat siivet.
  • Härkäkloonien piilopaikassa on puolestaan kahdella nuppipyssyllä aseistettu vartiopaikka, tuliportti ja tyrmä. Luova lelu innostaa rajattomaan hupiin sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa!
  • 259-osainen LEGO® moottoripyöräleikkisetti on hieno syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se on hauska, haastava rakennuskokemus, jonka parissa voi uppoutua tuntikausiksi jännittäviin leikkeihin.
  • LEGO® moottoripyörä on 7 cm korkea, 18 cm pitkä ja 6 cm leveä – juuri sopivan kokoinen kassiin tai lapsen reppuun yhdessä muiden lelujen ja minihahmojen kanssa.
  • Herätä lasten mielikuvitus paristottomalla leikkisetillä ja kannusta heitä sankariroolileikkeihin ja keksimään omia tarinoitaan.
  • Auta pienempiäkin lapsia rakentamaan itsenäisesti Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset näkevät rakennusmallien virtuaaliversiot rakentaessaan niitä. Mahtavaa!
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita Monkie Kidin voimia! LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja tukevat rakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että kaikki LEGO® setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.