Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80006 Valkoinen lohikäärmehevospyörä

Mahtava Valkoinen lohikäärmehevospyörä -leikkisetti vauhdikkaisiin roolileikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen lohikäärmehevospyörä
SKU 80006
Kappaleita 259
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80006 Valkoinen lohikäärmehevospyörä kuvaus

  • Nuori sankarisi voi kokea loputtomia seikkailuja LEGO® Monkie Kid™ leikkisetillä (80006), johon sisältyy Mein Valkoinen lohikäärmehevospyörä, Härkäkloonien piilopaikka sekä Monkie Kidin rakennettava pilvilauta.
  • Tämä keräilylelu sisältää Monkie Kidin, Mein, Bobin ja Snortin minihahmot aseineen sekä paljon makeita toimintoja taisteluihin, mukaan lukien pyörän nuppipyssyt ja taittuvat siivet.
  • Härkäkloonien piilopaikassa on puolestaan kahdella nuppipyssyllä aseistettu vartiopaikka, tuliportti ja tyrmä. Luova lelu innostaa rajattomaan hupiin sekä yksin että yhdessä ystävien kanssa!
  • 259-osainen LEGO® moottoripyöräleikkisetti on hieno syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se on hauska, haastava rakennuskokemus, jonka parissa voi uppoutua tuntikausiksi jännittäviin leikkeihin.
  • LEGO® moottoripyörä on 7 cm korkea, 18 cm pitkä ja 6 cm leveä – juuri sopivan kokoinen kassiin tai lapsen reppuun yhdessä muiden lelujen ja minihahmojen kanssa.
  • Herätä lasten mielikuvitus paristottomalla leikkisetillä ja kannusta heitä sankariroolileikkeihin ja keksimään omia tarinoitaan.
  • Auta pienempiäkin lapsia rakentamaan itsenäisesti Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset näkevät rakennusmallien virtuaaliversiot rakentaessaan niitä. Mahtavaa!
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ rakennuslelut kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita Monkie Kidin voimia! LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja tukevat rakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että kaikki LEGO® setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.