Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80013 Monkie Kidin tiimin salainen päämaja

LEGO laivalelu Monkie Kidin ja Härkäkloonien taisteluihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monkie Kidin tiimin salainen päämaja
SKU 80013
Kappaleita 1959
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 169,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80013 Monkie Kidin tiimin salainen päämaja kuvaus

  • Monkie Kidin tiimin salainen päämaja (80013) on täynnä yllätyksiä: se aukeaa ja voidaan jakaa kolmeen osaan korjaamoon, asuintiloihin ja robottiin pääsyä varten.
  • Lapset voivat esittää suosikkihahmojaan leikkiessään eeppisiä taisteluja. Pakkauksessa on minihahmot Monkie Kid, Pigsy, Mei, kenraali Ironclad, Snort, Grunt ja Roar, Sandy-hahmo ja Mo-kissahahmo sekä huikeita aseita, kuten Kultainen sauva.
  • Luova lelu on täynnä hauskoja ominaisuuksia, jotka inspiroivat leikkiin, kuten LEGO® laivanosturi Härkäkloonien nuppeja ampuvan hyökkäysveneen ja rakettirepun nappaamista varten. Pigsyllä ja Meillä on hienot nuppeja ampuvat vesijetit.
  • Mahtava syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahja 10 vuotta täyttäneille lapsille. 1 959-osainen LEGO® setti on haastava ja palkitseva rakennuselämys, jonka parissa viihtyy tuntikausia – sekä yksin että ystävien kanssa.
  • Monkie Kidin tiimin salaisen päämajan korkeus on 40 cm, pituus 41 cm ja leveys 23 cm. Avattuna pituus on 89 cm, joten se kerää katseet lastenhuoneen koristeena, kun leikit ovat tauolla.
  • Tämä keräiltävä LEGO® Monkey Kid™ rakennuslelu sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita. Seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Lapset nauttivat rakentamisesta vielä enemmän Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa rakennusmallia rakentaessaan sitä. Huikeaa!
  • Kiinalaisten Apinakuningas-satujen inspiroimat LEGO® Monkie Kid™ opetuslelut kehittävät lasten rohkeutta ja sinnikkyyttä tuntikausien luovissa leikeissä.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkey Kidin voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta voit olla varma, että tämä rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.