Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla 76185

Supersankaritoimintaa Doctor Strangen salaperisell pmajalla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla
SKU 76185
EAN 5702016913026
Kappaleita 355
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla 76185 kuvaus

Tästä Marvelin Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan fanit innostuvat. Hämmästytä ystäviäsi LEGO Marvel Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla (76185) lelusetillä! Aidot yksityiskohdat, upeat tarvikkeet ja taistelu ötökkähirviötä vastaan: lelu innostaa loputtomaan mielikuvitusleikkiin ja rakentamaan upeita kokonaisuuksia kaikkien nähtäväksi.

Doctor Strangen päämaja täynnä toimintaa
Mystisten salatieteiden mestarin kellari on täynnä kiehtovia esineitä, jotka saavat Marvel-elokuvien fanit innostumaan ja uppoutumaan loputtomaan mielikuvitusleikkiin. Siistit lelut, polkupyörät, peliohjain, kynttilänjalka, mankka, mystinen hehkuva kivi ja paljon muita taikayllätyksiä lapsille. Settiin kuuluu 4 suosittua minihahmoa: Spider-Man, MJ, Wong – ja Doctor Strange levitaatioviitassaan. Rakennettava jättiläismäinen ötökkähirviö tarttumakourineen antaa lisäpontta leikkeihin. Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.

  • Marvel-fanit voivat hämmästyttää kavereitaan LEGO Marvel Spider-Man Sanctum-tukikohdan työpajalla (76185) setillä, joka kuvaa supersankarivelhon toiminnantäyteistä kellaria.
  • Mukana on 4 minihahmoa: Spider-Man, MJ, Wong ja Doctor Strange (jolla kangasviitta).
  • Huikea tarvikevalikoima innostaa mielikuvitus- ja roolileikkeihin: hienoja leluja, polkupyöriä, peliohjain, kynttilänjalka, mankka ja mystinen hehkuva kivi.
  • Rakennettava jättiläismäinen ötökkähirviö tarttumakourineen antaa lisäpontta leikkeihin.
  • Erinomainen syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille Marvelin elokuvafaneille. Settiin ihastuu jokainen, joka sen näkee.
  • Doctor Strangen huippuhauska taikakellari on 9 cm korkea, 22 cm leveä ja 22 cm syvä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel setteihin.
  • Rakentaminen on hauskempaa ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • Kaikki LEGO Marvel lelusetit ovat upeita keräilytuotteita. Niiden parissa lapset saavat leikkiä suosikkielokuviensa supersankarihetkiä ja keksiä omia mielikuvitustarinoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.