Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76170 Iron Man vastaan Thanos

Kaikille tuttua Marvel-toimintaa pienille supersankareille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Man vastaan Thanos
SKU 76170
Kappaleita 103
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76170 Iron Man vastaan Thanos kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Iron Man vastaan Thanos (76170) on ikoninen rakennettava supersankarilelu, joka on suunniteltu kehittämään 4 vuotta täyttäneiden lasten mielikuvitusta, sorminäppäryyttä ja rakentamisessa tarvittavaa itsevarmuutta.
  • Sisältää Iron Man- ja Thanos-minihahmot, virtaviivaisen suihkarin, tykkitornin ja 2 energiajalustaa, yhden Iron Manille ja yhden Thanosille.
  • Vanhemmilla ja lapsilla on hauskaa leikkiessään yhdessä elokuvan tapahtumia. Yhdessä voi keksiä loputtomasti omia supersankariseikkailuja, joissa Iron Man taistelee superroisto Thanosia vastaan.
  • Huolella suunniteltu LEGO® 4+ setti sisältää erityisen aloituspalikan ja yksinkertaiset rakennusvaiheet, jotta 4 vuotta täyttäneet lapset oppivat rakentamaan. Samalla luovuus ja itseluottamus kehittyvät.
  • Iron Manin suihkari on 6 cm korkea, 11 cm pitkä ja 12 cm leveä – juuri sopivan kokoinen käsiteltäväksi pienillä käsillä, leikkeihin ja otettavaksi mukaan kaikkialle.
  • Tämä ikoninen supersankaripari sopii täydellisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi lapsille.
  • Mukana olevat rakennus- ja leikkiohjeet kasvattavat lasten itseluottamusta, sillä he oppivat kunkin rakennusvaiheen idean. Ilmaisella Instructions PLUS -sovelluksella lapset voivat hyödyntää zoomaus- ja kiertotyökaluja rakentaessaan.
  • LEGO® 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO® osat täyttävät alantiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+ settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.