Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys 76184

Mysterio ky dronekopteritaisteluun Spider-Mania ja Nick Furya vastaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys
SKU 76184
EAN 5702016913019
Kappaleita 73
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys 76184 kuvaus

Marvel Studios julkaisee Spider-Man: No Way Home ‑elokuvan, ja sitä kannattaa juhlistaa LEGO Marvel Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys rakennussarjalla (76184). Setti on suunniteltu erityisesti pienille verkonheittäjille 4 ikävuodesta alkaen.

Mielikuvitusleikistä tulee totta
Innosta nuoret supersankarit luovaan rakentamiseen ja loputtomiin seikkailuihin 3:n LEGO Marvel minihahmon kanssa: mukana Spider-Man, Nick Fury ja Mysterio. Setissä on myös hieno auto ja kiekonheittimellä varustettu lennokki. Sisältää erityisen aloituspalikka-alustan, joka auttaa pieniä rakentajia osallistumaan rakentamiseen. Helpon rakennusoppaan avulla setistä saa kaiken irti. Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.

Huvia koko perheelle
Kaikki LEGO 4+ lelusetit ovat erityinen ilon lähde lapselle – ja koko perheelle. Opettaessaan rakennustaitojaan aikuiset saavat olla mukana pikku rakentelijan tärkeissä kehitysvaiheissa.

  • LEGO Marvel Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys (76184) on suunniteltu kehittämään nuorten rakentajien mielikuvitusta, näppäryyttä ja itseluottamusta rakentamisessa 4 ikävuodesta alkaen.
  • Sisältää suositut minihahmot Spider-Manin, Nick Furyn ja Mysterion sekä koottavan katumaasturin, varastetun rubiinin ja aseistetun dronekopterin sekä ohjaimen.
  • Mysterio varastaa rubiinin dronekopterinsa avulla, mutta lapset auttavat Spider-Mania ja Nick Furya pysäyttämään hänet. Rakentaminen on kätevä aloittaa erityisellä aloituspalikalla, joten leikkiaikaa jää enemmän.
  • LEGO lelusetti on suunniteltu 4 vuotta täyttäneille lapsille. Aloituspalikka ja helpot rakennusvaiheet auttavat lapsia vahvistamaan kehitykselleen tärkeimpiä taitoja rakentaessa ja leikkiessä.
  • Katumaasturi on 4 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten se on riittävän suuri ikimuistoisiin seikkailuihin, mutta sopii hyvin pieniin käsiin ja leikkiin.
  • Mukana on selkeät rakennusohjeet ja osat on lajiteltu erillisiin pusseihin, joissa jokaisessa on leikkiin sopiva osa ja hahmo. Näin lapset innostuvat rakennuslelusta vaihe kerrallaan.
  • Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • LEGO 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+-settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.