Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76184 Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys

Mysterio käy dronekopteritaisteluun Spider-Mania ja Nick Furya vastaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys
SKU 76184
Kappaleita 73
Sarja LEGO Spider-Man
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76184 Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man ja Mysterion dronekopterihyökkäys (76184) on suunniteltu kehittämään nuorten rakentajien mielikuvitusta, näppäryyttä ja itseluottamusta rakentamisessa 4 ikävuodesta alkaen.
  • Sisältää suositut minihahmot Spider-Manin, Nick Furyn ja Mysterion sekä koottavan katumaasturin, varastetun rubiinin ja aseistetun dronekopterin sekä ohjaimen.
  • Mysterio varastaa rubiinin dronekopterinsa avulla, mutta lapset auttavat Spider-Mania ja Nick Furya pysäyttämään hänet. Rakentaminen on kätevä aloittaa erityisellä aloituspalikalla, joten leikkiaikaa jää enemmän.
  • LEGO® lelusetti on suunniteltu 4 vuotta täyttäneille lapsille. Aloituspalikka ja helpot rakennusvaiheet auttavat lapsia vahvistamaan kehitykselleen tärkeimpiä taitoja rakentaessa ja leikkiessä.
  • Katumaasturi on 4 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten se on riittävän suuri ikimuistoisiin seikkailuihin, mutta sopii hyvin pieniin käsiin ja leikkiin.
  • Mukana on selkeät rakennusohjeet ja osat on lajiteltu erillisiin pusseihin, joissa jokaisessa on leikkiin sopiva osa ja hahmo. Näin lapset innostuvat rakennuslelusta vaihe kerrallaan.
  • Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan.
  • LEGO® 4+ settien parissa lapset tutustuvat suosikkielokuviin, tv-hahmoihin ja arjen sankareihin. Näihin leikkeihin otetaan mielellään mukaan vanhemmat ja leikkikaverit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että 4+-settien osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.