Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Pako Kymmenen Sormuksen kynsistä 76176

Vauhdikas takaa-ajo ja taistelutoimintaa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pako Kymmenen Sormuksen kynsistä
SKU 76176
EAN 5702016912883
Kappaleita 321
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Pako Kymmenen Sormuksen kynsistä 76176 kuvaus

LEGO Marvel Shang-Chi ja pako Kymmenen Sormuksen kynsistä (76176) on täynnä toimintaa ja seikkailuja Marvel Studiosin seuraavasta menestyselokuvasta. Setin upeat hahmot, ajoneuvot ja lukuisat mahtavat aseet saavat lapset innostumaan tämän hienon lelusetin rakentamisesta, sillä leikkimisestä ja sen esittelemisestä.

Vauhtia ja toimintaa Marvel-elokuvista
Lapset pääsevät seikkailemaan näyttävien hahmojen kanssa leikkiessään loputtomia mielikuvitusseikkailuja Marvel Studiosin Chang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvasta tutun Shang-Chin, Katyn ja Morrisin kanssa. Luvassa on jännittäviä takaa-ajoja autolla ja moottoripyörällä ja taisteluita erilaisilla aseilla. Lapset voivat taistella Wenwua, Kymmenen Sormuksen johtajaa, ja hänen kätyriään Razor Fistiä vastaan, joilla on kiekonheitin ja jousitoiminen 1×4-pyssy, joka ampuu vastaantulijoitaan ”nuolilla”. LEGO rakennuslelut sopivat mainiosti Marvel-seikkailujen leikkimiseen – ja tämän setin parissa lapset saavat päättää toiminnasta!

  • LEGO Marvel Shang-Chi ja pako Kymmenen Sormuksen kynsistä (76176) tulvii Marvel Studiosin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvasta tuttuja kuuluisia hahmoja, ajoneuvoja ja aseita.
  • Mukana on 4 minihahmoa – Shang-Chi, Katy, Wenwu ja Razor Fist sekä Morris-hahmo, kaupunkimaasturi, 2 asetornia ja 2 moottoripyörää.
  • Sisältää hauskoja tarvikkeita ja aseita, kuten 2 sormusta, varsijousen, 2 tikaria, miekan ja keihään.
  • Lapset saavat uppoutua Marvel Studiosin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan toiminnantäyteisiin leikkeihin ja keksiä omia hienoja seikkailujaan jo rakentaessaan settiä. Tätä rakennelmaa on kiva esitellä kaikille.
  • Ilahduta 7 vuotta täyttäneitä lapsia toivotulla syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjalla.
  • Auto on 5 cm korkea, 13 cm pitkä ja 6 cm leveä – täydellisen kokoinen lasten leikkeihin ja niiden tauolla oman huoneen koristeena.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Setit on suunniteltu tarjoamaan loputtomasti mahdollisuuksia mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO palikat ja osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO settejä pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.