Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76145 Ikuisten ilmahyökkäys

Lapset pääsevät kahden ikisuositun supersankarin matkaan taistelemaan ilkeää deviaania vastaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ikuisten ilmahyökkäys
SKU 76145
Kappaleita 133
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76145 Ikuisten ilmahyökkäys kuvaus

  • Ilahduta nuoria supersankareita Marvel Studiosin Eternals-elokuvan vauhdikkailla seikkailuilla, johon tämä upea LEGO® Marvel Ikuisten ilmahyökkäys (76145) lelusetti heidät kiidättää.
  • Mukana on 2 LEGO® Marvel Ikuiset minihahmoa, Ikaris ja Sprite, sekä ilkeän deviaanin hahmo, jonka siipiä voi liikuttaa. Tarvikkeina 2 saimiekkaa, 1 ninjamiekka ja 2 voimaräjäytintä, joten kaikki on valmista tauottomaan toimintaan!
  • Lapset tarvitsevat kaikkia supersankarikykyjään, kun ilkeä, siivekäs deviaani hyökkää 2 johtavan ikuisen kimppuun. Tämä hyvän ja pahan välinen taistelu vie loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Etsitkö ainutlaatuista supersankariaiheista rakennuslelua lapsille? Tämä LEGO® Marvel Ikuiset lelusetti sisältää hienoja minihahmoja ja siivekkään deviaanin hahmon. Setti vie suoraan supersankaritoimintaan ja on hieno lahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Tämä LEGO® Marvel Ikuiset lelusetti sisältää 11 cm korkean deviaanin hahmon. Ikuiset Ikaris ja Sprite saavat vastaansa deviaanin, joten lapset pääsevät suoraan supersankaritoimintaan. Lelu näyttää upealta myös lasten oman huoneen koristeena.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden avulla rakentaminen tuntuu lapsista kiehtovalta projektilta. Ja kun Marvel Studiosin Ikuiset-setti on rakennettu, luovat supersankarileikit pääsevät alkuun.
  • LEGO® Marvel Ikuiset sarjan lelut tuovat uuden supersankarielokuvan toimintaseikkailut lasten ulottuville! Huikeat keräilyhahmot vievät loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.