Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Vartijoiden alus 76193

Rakenna aidon yksityiskohtainen Marvel-avaruusalus koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vartijoiden alus
SKU 76193
EAN 5702016913217
Kappaleita 1901
Sarja LEGO Marvel
Ikä 14+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Vartijoiden alus 76193 kuvaus

LEGO Marvel Vartijoiden alus (76193) sopii täydellisesti kaikille 14 vuotta täyttäneille, jotka fanittavat Marvelin Avengers-elokuvia tai viihtyvät upeiden pienoismallien rakentelun parissa.

Rakenna Marvel-avaruusalus koristeeksi
Fanit voivat rakentaa Marvelin Avengers-elokuvista tutun ikonisen avaruusaluksen aidot yksityiskohdat ja upean tyylin. Avattavassa ohjaamossa on tilaa kaikille setin sisältämille tutuille LEGO Marvel minihahmoille: Star-Lordille, Grootille, Rocketille, Mantisille, Thorille ja chitaurisoturille. Hauskoihin yksityiskohtiin kuuluvat asevarasto, tietokone ja tila, jossa sankarit voivat keskittyä kahvitteluun ja donitseihin. Avaruusaluksen voi asettaa vauhdikkaisiin asentoihin käännettävällä jalustalla, valmiiksi loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin. Ja kun toiminta jää tauolle, alus näyttää superupealta lapsen omassa huoneessa.

Upeita rakennusleluja nuorille supersankareille
Marvel Avengers -rakennussarjojen parissa lapset voivat leikkiä Marvel-suosikkielokuviensa kohtauksia ja astua kekseliäiden supersankarileikkien jännittävään maailmaan.

  • Ilahduta Guardians of the Galaxy- ja Marvelin Avengers-elokuvista pitävää lasta upealla LEGO Marvel Vartijoiden aluksella (76193).
  • LEGO minihahmoista mukana ovat Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor ja chitaurisoturi. Sisältää myös hienoja aseita ja tarvikkeita.
  • Ohjaa lapset kekseliäiden seikkailujen maailmaan tämän palkitsevan pienoismallin rakennusprojektin parissa. Ja kun toimintaleikit jäävät tauolle, malli näyttää upealta käännettävällä jalustallaan.
  • Tämä huomiota herättävä, rakennettava koriste sopii mainiosti kaikille 14 vuotta täyttäneille pienoismallien harrastajille tai Marvel Universen faneille hienoksi syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • Alus (jalusta mukaan lukien) on 25 cm korkea, 36 cm pitkä ja 59 cm leveä, ja se pysyy vakaasti tukevalla, käännettävällä jalustalla.
  • Kaikki LEGO Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Settien parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.