Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Daily Bugle 76178

Rakenna huikea Marvel Universe koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Daily Bugle
SKU 76178
EAN 5702016912807
Kappaleita 3772
Sarja LEGO Marvel
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 349,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Daily Bugle 76178 kuvaus

Hämähäkkimies ja Daily Bugle ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa. Tämän Marvel-universumin fanit voivat nyt saada tarpeekseen LEGO 76178 Daily Bugle -pelillä. Tämä vaikuttava rakennelma on täynnä kiehtovia ja jännittäviä yksityiskohtia, ja se on tähän mennessä suurin Marvel-universumin LEGO-sarja.

Odota tuntikausia rakennushupia, paljon tunnustusta ja fantastinen rakenne, johon palaat yhä uudelleen ja uudelleen.

Jättimäinen setti, jossa on paljon minifiguureja

LEGO Daily Bugle koostuu peräti 3772 osasta. Näin voit rakentaa noin 82 senttimetriä korkean tornin. Rakennus on täynnä tunnistettavia yksityiskohtia, kuten Peter Parkerin ja J. Jonah Jamesonin toimistot. Mukana on myös tunnusomainen keltainen taksi, sanomalehtikoju ja vesitorni.

Rakennuksessa on neljä kerrosta, joista jokainen on irrotettavissa. Rakennuksen katot ja julkisivut voidaan myös irrottaa, jolloin voit ihailla laajasti rakennuksen sisätiloja. Lisäksi saat peräti 25 minifiguuria tämän sarjan mukana.

Hämähäkkimies ei tietenkään puutu, mutta tapaat myös Mysterion, Spider-Gwenin, Venomin, Miles Moralesin, Blade the Vampire Hunterin, Punisherin ja monia muita. Näiden avulla voit esittää uudelleen sarjakuvan tunnettuja tarinoita. Tai luo omia jännittäviä seikkailuja näiden supersankareiden ja superroistojen kanssa.

Yksinkertaiset ohjeet monimutkaiseen rakentamiseen

Kun näet LEGO Daily Buglen ensimmäistä kertaa, monimutkainen rakenne tekee varmasti vaikutuksen. Siksi tämä LEGO-setti sopii erinomaisesti rakennettavaksi ja sijoitettavaksi näkyvälle paikalle.

Rakennus on täynnä yllätyksiä ja yksityiskohtia, joten se hämmästyttää sinua ja ystäviäsi yhä uudelleen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla rakennusalan asiantuntija, jotta voit koota Daily Buglen. Sarjan mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet, joita on helppo noudattaa.

Sinua ohjataan rakentamisprosessin läpi vaihe vaiheelta, joten myös aikuiset rakentajat, joilla ei ole paljon kokemusta, voivat aloittaa oman Marvel-universuminsa rakentamisen.

Luo oma Marvel-universumi LEGOsta

LEGO on vuosien varrella ikuistanut monia Marvel-universumin osia näyttäviin rakennussarjoihin. Tämän maailmankaikkeuden fanit voivat siis aloittaa oman suosikkiuniversuminsa rakentamisen kotona. Tätä Daily Buglen vaikuttavaa sarjaa ei todellakaan kannata jättää väliin. Miltä ihanteellinen Marvel-universumisi näyttää?

  • LEGO Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) on upea rakennusprojekti koristeeksi aikuisille Marvel-faneille. Mukana ovat Marvelin kuuluisimmat sankarit ja pahikset.
  • Setti herää täyteen toimintaan, sillä mukana on 25 minihahmoa: tohtori Mustekala, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Vihreä Menninkäinen, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson ja monta muuta!
  • Tämän setin uutuuksia ovat 5 minihahmoa: vampyyrinmetsästäjä Blade, Daily Buglen omistaja J. Jonah Jameson, Musta Kissa, Daredevil ja Tuomari. Sisältää myös Spider-Manin auton.
  • Käytä luovia supervoimiasi tämän 3 772-osaisen Daily Buglen toimiston rakentamiseen. Siitä ei puutu aitoja yksityiskohtia, kiehtovia ominaisuuksia tai vinhaa supersankaritoimintaa.
  • Tämä 4-kerroksinen rakennus on kunnianosoitus Marvel Universelle. Se on palkitseva rakennusprojekti ja koriste-esine aikuisille pienoismallien rakentajille ja sarjakuvafaneille, joka herättää huomiota missä tahansa se onkaan näytteillä.
  • Tämä vaikuttava malli on 82 cm korkea, 27 cm leveä ja 27 cm syvä. Se on täpötäynnä klassikkohahmoja, realistisia ominaisuuksia ja hauskoja tarvikkeita.
  • Laadukkaiden, helposti seurattavien ohjeiden avulla voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti, kun avaat pakkauksen.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.