Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76178 Daily Bugle

Rakenna huikea Marvel Universe koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Daily Bugle
SKU 76178
EAN 5702016912807
Kappaleita 3772
Sarja LEGO Marvel
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 299,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76178 Daily Bugle kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) on upea rakennusprojekti koristeeksi aikuisille Marvel-faneille. Mukana ovat Marvelin kuuluisimmat sankarit ja pahikset.
  • Setti herää täyteen toimintaan, sillä mukana on 25 minihahmoa: tohtori Mustekala, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Vihreä Menninkäinen, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson ja monta muuta!
  • Tämän setin uutuuksia ovat 5 minihahmoa: vampyyrinmetsästäjä Blade, Daily Buglen omistaja J. Jonah Jameson, Musta Kissa, Daredevil ja Tuomari. Sisältää myös Spider-Manin auton.
  • Käytä luovia supervoimiasi tämän 3 772-osaisen Daily Buglen toimiston rakentamiseen. Siitä ei puutu aitoja yksityiskohtia, kiehtovia ominaisuuksia tai vinhaa supersankaritoimintaa.
  • Tämä 4-kerroksinen rakennus on kunnianosoitus Marvel Universelle. Se on palkitseva rakennusprojekti ja koriste-esine aikuisille pienoismallien rakentajille ja sarjakuvafaneille, joka herättää huomiota missä tahansa se onkaan näytteillä.
  • Tämä vaikuttava malli on 82 cm korkea, 27 cm leveä ja 27 cm syvä. Se on täpötäynnä klassikkohahmoja, realistisia ominaisuuksia ja hauskoja tarvikkeita.
  • Laadukkaiden, helposti seurattavien ohjeiden avulla voit aloittaa tämän kiehtovan rakennusprojektin heti, kun avaat pakkauksen.
  • Aikuisille suunnattujen LEGO® settien valikoima on täynnä mukavia rakennuselämyksiä, ja pienoismallit näyttävät hyvältä esillä. Nämä setit vetävät puoleensa jokaista pienoismallien harrastajaa.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.