Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76171 Miles Morales -robottihaarniska

Spider-Man-robotti ja -minihahmo

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Miles Morales -robottihaarniska
SKU 76171
Kappaleita 125
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76171 Miles Morales -robottihaarniska kuvaus

  • Vauhdikas yllätyslelu nuorille supersankareille. LEGO® Marvel Spider-Man Miles Morales robottihaarniska (76171) vie supersankariseikkailut superluokkaan liikuteltavien raajojen ja pahikset käräyttävän superpitkän sähköseitin avulla.
Sisältää Miles Morales -minihahmon ja rakennettavan robotin, suuren seitin, joka sopii robotin käsiin, ja minihahmo sekä pienempiä seittejä, jotka voi kiinnittää robotin jalkaan ja muualle. Kun lapset asettavat minihahmon superkokoisen, liikuteltavan robotin ohjaamoon, he voivat leikkiä elokuvien suosikkikohtauksiaan, keksiä omia seikkailujaan ja taistella kokoelmansa muita robotteja vastaan. Jännittävä ja loputtoman viihdyttävä syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille aloitteleville supersankareille. Tämä kestävä rakennuslelu on 12 cm korkea, joten se on täydellinen aktiivisiin roolileikkeihin. Ja kun toiminta päättyy, se näyttää superupealta koristamassa lapsen huonetta. Rakentaminen on vieläkin hauskempaa ilmaisen LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla. Se sisältää digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tutkia lelusettiä rakentaessaan. Kaikki LEGO® Marvel Spider-Man lelusetit innostavat kekseliäisiin supersankariseikkailuihin, kun lapset leikkivät elokuvien toimintaa, keksivät omia tarinoitaan ja asettavat rakentamiaan kohtauksia näytteille. LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958. LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.