Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Marvel Domon nousu 76156

Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta tuttu avaruusaluslelu ja supersankarien minihahmoja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Domon nousu
SKU 76156
EAN 5702016619362
Kappaleita 1040
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Marvel Domon nousu 76156 kuvaus

LEGO Marvel Domon nousu (76156) setin parissa lapset voivat tutkia ikuisten avaruusaluksen sisätilojen yksityiskohtia ja leikkiä sitten ratkaisevaa taistelua 6 supersankariminihahmolla ja 2 ilkeällä deviaanilla.

Avaruusaluksen rakennuslelu ja supersankaritaisteluita
Jos etsit uutta lelua lapselle, hän ihastuu tähän taistelualusleluun. Lapset suuntaavat seikkailuun 6 Ikuisen kanssa. Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig ja Phastos odottavat jo, ja heidän avaruusaluksessaan riittää tutkittavaa. Aluksen 3 sivua voi avata, jolloin lapset pääsevät ohjaamoon, asevarastoon, laboratorioon ja aluksen muihin osiin. Kun deviaanien paha johtaja saapuu paikalle rikoskumppaneineen, lasten on kukistettava deviaanit avaruusaluksen avulla! Jos etsit settiä minihahmojen fanille, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Druig- ja Phastos-minihahmot!

Marvel Studiosin Ikuiset-lelusetit – parhaat supersankarilelut
LEGO Marvel Ikuiset sarjan rakennuslelut ovat toiminnantäyteisiä lelusettejä, jotka sisältävät huikeita minihahmoja. Nämä setit saavat lasten mielikuvituksen lentoon ja sopivat mainiosti joulu- ja syntymäpäivälahjaksi.

  • LEGO Marvel Domon nousu (76156) rakennuslelu vie lapset Ikuisten avaruusaluksen sisuksiin. Supersankarien minihahmoilla ja deviaaniolennoilla voi leikkiä loputtomia taisteluita.
  • Mukana on 6 minihahmoa – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi ja ainoastaan tästä setistä löytyvät Druig ja Phastos – sekä 2 deviaanien toimintahahmoa, kuten deviaanien johtaja Kro. Pakkaus sisältää myös avaruusaluksen, aseita ja tarvikkeita.
  • Lapset pääsevät käyttämään kaikkia supersankaritaitojaan ratkaisevassa taistelussa Ikuisten ja deviaanien välillä. Ikuisten avaruusalus ja sen yksityiskohtaiset sisätilat takaavat ylimaalliset mielikuvitusleikit!
  • Etsitkö supersankariaiheista rakennuslelua lapsille? Tämä LEGO Marvel Ikuiset-aiheinen lelusetti sisältää 6 huikeaa minihahmoa ja 2 deviaanihahmoa. Se on hieno joulu- tai syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Ikuisten avaruusalus on 22 cm pitkä. LEGO Marvel Domon nousu vie lapset huikeaan supersankaritoimintaan. Setti näyttää myös upealta lasten ja nuorten omassa huoneessa.
  • Tämän helposti rakennettavan lelun mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla lapset pääsevät heti rakentamaan Ikuiset-aiheista supersankarileluaan ja uppoutumaan hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO Marvel Ikuiset sarjan lelut tuovat uuden supersankarielokuvan toimintaseikkailut lasten ulottuville! Huikeat keräilyhahmot vievät loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO rakennuslelut täyttävät alan vaativat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.