Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76156 Marvel Domon nousu

Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta tuttu avaruusaluslelu ja supersankarien minihahmoja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Marvel Domon nousu
SKU 76156
Kappaleita 1040
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76156 Marvel Domon nousu kuvaus

  • LEGO® Marvel Domon nousu (76156) rakennuslelu vie lapset Ikuisten avaruusaluksen sisuksiin. Supersankarien minihahmoilla ja deviaaniolennoilla voi leikkiä loputtomia taisteluita.
  • Mukana on 6 minihahmoa – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi ja ainoastaan tästä setistä löytyvät Druig ja Phastos – sekä 2 deviaanien toimintahahmoa, kuten deviaanien johtaja Kro. Pakkaus sisältää myös avaruusaluksen, aseita ja tarvikkeita.
  • Lapset pääsevät käyttämään kaikkia supersankaritaitojaan ratkaisevassa taistelussa Ikuisten ja deviaanien välillä. Ikuisten avaruusalus ja sen yksityiskohtaiset sisätilat takaavat ylimaalliset mielikuvitusleikit!
  • Etsitkö supersankariaiheista rakennuslelua lapsille? Tämä LEGO® Marvel Ikuiset-aiheinen lelusetti sisältää 6 huikeaa minihahmoa ja 2 deviaanihahmoa. Se on hieno joulu- tai syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Ikuisten avaruusalus on 22 cm pitkä. LEGO® Marvel Domon nousu vie lapset huikeaan supersankaritoimintaan. Setti näyttää myös upealta lasten ja nuorten omassa huoneessa.
  • Tämän helposti rakennettavan lelun mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla lapset pääsevät heti rakentamaan Ikuiset-aiheista supersankarileluaan ja uppoutumaan hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO® Marvel Ikuiset sarjan lelut tuovat uuden supersankarielokuvan toimintaseikkailut lasten ulottuville! Huikeat keräilyhahmot vievät loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan vaativat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennuslelu täyttää tiukat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.