Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tony Starkin sakaarialainen Iron Man 76194

Uusia robottiseikkailuja legendaaristen Marvel-hahmojen thdittmin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tony Starkin sakaarialainen Iron Man
SKU 76194
EAN 5702016913224
Kappaleita 369
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 31,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tony Starkin sakaarialainen Iron Man 76194 kuvaus

LEGO Marvel Tony Starkin sakaarialainen Iron Man (76194) vie Marvel-fanit leikit ja rakentelun uusiin ulottuvuuksiin ja mielikuvitusseikkailuihin. LEGO Marvel sarjan ykkössetillä 8 vuotta täyttäneet lapset pääsevät eläytymään Marvel Studiosin Disney+ -animaatiosarjan What If…? tapahtumiin ja Marvel Cinematic Universen uusiin tarinoihin.

Uusia tarinoita tähtinään legendaariset supersankarihahmot
Kutkuttavan hieno lisä Marvel Cinematic Universe ‑maailmaan sisältää kolme minihahmoa, Tony Starkin, Valkyrien ja The Watcherin, sekä rakennettavan robotin, joka muuntuu tehokkaan näköiseksi autoksi. Tony Stark nousee robottiin, joka on sakaarialaisen Iron Manin hahmossa. Mekaaninen jättiläinen ottaa monia muotoja, ja lapset voivat kääntää ja vääntää sitä eri asentoihin matkalla kohti supersankarien seikkailuja. Jos tarvitaan lisää nopeutta, mahtava robotti muuttuu myös tehokkaaksi autoksi ja kiihdyttää kohti uusia mahtavia seikkailuja.

  • LEGO Marvel Tony Starin sakaarialainen Iron Man (76194) setti herättää Marvelin What If…? -televisiosarjan eloon ja antaa lapsille uuden ulottuvuuden rakenteluun ja leikkeihin sekä mielikuvitusseikkailuihin.
  • Mukana Tony Stark-, Valkyrie- ja The Watcher ‑minihahmot, sekä rakennettava robotti, jonka voi muuttaa tehokkaaksi autoksi.
  • Tony Stark ‑minihahmo nousee muunneltavan sakaarialaisen Iron Man ‑robotin ohjaamoon ja on valmis supersankariseikkailuihin! Jos taas tarvitaan vauhtia, robotin voi muuntaa tehokkaaksi autoksi.
  • Disney+:n Marvel Studiosin What If…? -sarjaa ja Marvel-elokuvia fanittavat 8 vuotta täyttäneet lapset voivat sukeltaa keskelle uusimpia supersankariseikkailuja leikkiessään uskomattoman muunneltavalla sakaarialainen Iron Man -robotilla.
  • Liikuteltava robotti on 15 cm korkea ja muuntuu Tony Stark ‑tyyliseksi kilpa-autoksi.
  • Lapset voivat kerätä myös muita LEGO Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiin omiin mielikuvitustarinoihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat luotettavia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.