Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76194 Tony Starkin sakaarialainen Iron Man

Uusia robottiseikkailuja legendaaristen Marvel-hahmojen tähdittäminä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tony Starkin sakaarialainen Iron Man
SKU 76194
Kappaleita 369
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 44,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76194 Tony Starkin sakaarialainen Iron Man kuvaus

  • LEGO® Marvel Tony Starin sakaarialainen Iron Man (76194) setti herättää Marvelin What If…? -televisiosarjan eloon ja antaa lapsille uuden ulottuvuuden rakenteluun ja leikkeihin sekä mielikuvitusseikkailuihin.
  • Mukana Tony Stark-, Valkyrie- ja The Watcher ‑minihahmot, sekä rakennettava robotti, jonka voi muuttaa tehokkaaksi autoksi.
  • Tony Stark ‑minihahmo nousee muunneltavan sakaarialaisen Iron Man ‑robotin ohjaamoon ja on valmis supersankariseikkailuihin! Jos taas tarvitaan vauhtia, robotin voi muuntaa tehokkaaksi autoksi.
  • Disney+:n Marvel Studiosin What If…? -sarjaa ja Marvel-elokuvia fanittavat 8 vuotta täyttäneet lapset voivat sukeltaa keskelle uusimpia supersankariseikkailuja leikkiessään uskomattoman muunneltavalla sakaarialainen Iron Man -robotilla.
  • Liikuteltava robotti on 15 cm korkea ja muuntuu Tony Stark ‑tyyliseksi kilpa-autoksi.
  • Lapset voivat kerätä myös muita LEGO® Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiin omiin mielikuvitustarinoihin.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat luotettavia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.