Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76167 Iron Manin asevarasto

Iron Man -toimintaa kahden pahiksen ja superupean hot rodin parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Manin asevarasto
SKU 76167
EAN 5702016826784
Kappaleita 258
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76167 Iron Manin asevarasto kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Iron Manin asevarasto (76167) pursuaa mahdollisuuksia roolileikkeihin. Setti sopii 7 vuotta täyttäneille lapsille. Monipuolinen lelusetti tuo Iron Man -seikkailut pienten supersankarien käsien ulottuville.
  • Mukana on Tony Starkin minihahmo, kaksi Iron Man -pukua, kaksi A.I.M.-vihollisagenttia ja hot rod, jota Iron Man voi korjata ja jolla hän voi ajaa. Aivan kuten elokuvissa, mukana on minikokoinen Iron Man -prototyyppimalli ja purilainen Iron Manin välipalaksi.
  • Kun pahikset murtautuvat Iron Manin rakennukseen, lasten on käytettävä hänen hot rodinsa aseita, Iron Man -puvun voimalaukauksia ja kaikkia supersankaritaitojaan pelastaakseen hänet, hänen haarniskansa ja arvokkaan Iron Man -prototyypin.
  • Tämä Marvelin fanien rakennussarja on täynnä hauskoja toimintoja ja mahtavia tarvikkeita mielikuvitusleikkeihin ja supersankaritoimintaan. Upea rakennuslelu on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Asevarasto on 8 cm korkea ja hot rod on 10 cm pitkä. Lelusetti innostaa eeppisiin supersankariseikkailuihin ja sopii upeasti näytteille lapsen huoneeseen.
  • Paristoja ei tarvita. Lasten mielikuvitus lähtee heti lentoon, kun he rakentavat tämän lelun ja leikkivät sillä missä ja milloin haluavat.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset voivat aloittaa luovat leikit heti. Setti sisältää upeita hahmoja, hauskoja ominaisuuksia, elokuvasta tuttuja ympäristöjä ja yksinkertaiset rakennusohjeet. Tuloksena on aina maksimaalisen hauskat rakennus- ja leikkihetket.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit herättävät eloon Marvelin elokuvista tutun toiminnan. Niiden sisältämät keräiltävät minihahmot, leluajoneuvot, -aseet ja -vempaimet innostavat supersankarileikkeihin.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten kaikki LEGO lelut ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja yhdistyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, litistää, vääntää ja analysoi palikat ja osat. Näin varmistamme, että kaikki lasten LEGO® lelusetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.