Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76167 Iron Manin asevarasto

Iron Man -toimintaa kahden pahiksen ja superupean hot rodin parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76167
Kappaleita 258
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76167 Iron Manin asevarasto kuvaus

  • LEGO® Marvel Avengers Iron Manin asevarasto (76167) pursuaa mahdollisuuksia roolileikkeihin. Setti sopii 7 vuotta täyttäneille lapsille. Monipuolinen lelusetti tuo Iron Man -seikkailut pienten supersankarien käsien ulottuville.
  • Mukana on Tony Starkin minihahmo, kaksi Iron Man -pukua, kaksi A.I.M.-vihollisagenttia ja hot rod, jota Iron Man voi korjata ja jolla hän voi ajaa. Aivan kuten elokuvissa, mukana on minikokoinen Iron Man -prototyyppimalli ja purilainen Iron Manin välipalaksi.
  • Kun pahikset murtautuvat Iron Manin rakennukseen, lasten on käytettävä hänen hot rodinsa aseita, Iron Man -puvun voimalaukauksia ja kaikkia supersankaritaitojaan pelastaakseen hänet, hänen haarniskansa ja arvokkaan Iron Man -prototyypin.
  • Tämä Marvelin fanien rakennussarja on täynnä hauskoja toimintoja ja mahtavia tarvikkeita mielikuvitusleikkeihin ja supersankaritoimintaan. Upea rakennuslelu on toiveiden joulu- tai syntymäpäivälahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Asevarasto on 8 cm korkea ja hot rod on 10 cm pitkä. Lelusetti innostaa eeppisiin supersankariseikkailuihin ja sopii upeasti näytteille lapsen huoneeseen.
  • Paristoja ei tarvita. Lasten mielikuvitus lähtee heti lentoon, kun he rakentavat tämän lelun ja leikkivät sillä missä ja milloin haluavat.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset voivat aloittaa luovat leikit heti. Setti sisältää upeita hahmoja, hauskoja ominaisuuksia, elokuvasta tuttuja ympäristöjä ja yksinkertaiset rakennusohjeet. Tuloksena on aina maksimaalisen hauskat rakennus- ja leikkihetket.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit herättävät eloon Marvelin elokuvista tutun toiminnan. Niiden sisältämät keräiltävät minihahmot, leluajoneuvot, -aseet ja -vempaimet innostavat supersankarileikkeihin.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten kaikki LEGO lelut ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja yhdistyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, litistää, vääntää ja analysoi palikat ja osat. Näin varmistamme, että kaikki lasten LEGO® lelusetit täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.