Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76164 Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.- agentti

Kovan luokan toimintaa liikuteltavalla mega-Hulkbusterilla!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.- agentti
SKU 76164
EAN 5702016757644
Kappaleita 456
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 44,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76164 Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.- agentti kuvaus

  • Luvassa on suuren luokan mielikuvitusleikkejä, kun pienet supersankarit uppoutuvat taisteluseikkailuihin LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster vastaan A.I.M.-agentti (76164) lelusetin parissa. Hulkbusterin raajoja voi liikuttaa, ja siinä on paljon upeita ominaisuuksia.
  • Mukana on neljä minihahmoa – Iron Man, Rescue ja kaksi A.I.M.-agenttisotilasta – sekä isokokoinen, liikuteltava Hulkbuster. Upeiden aseiden ja rakettirepun myötä kaikki on valmista mahtavaan taisteluun!
  • Lapset asettavat Iron Manin Hulkbuster-haarniskaan ja Rescuen kiinteään tykkitorniin taistelemaan aseistettuja pahiksia vastaan. Kaupunki on pelastettava.
  • Marvel-elokuvien fanit ja 8 vuotta täyttäneet supersankarit viihtyvät loputtomissa mielikuvitusseikkailuissa tämän upean Hulkbuster-setin parissa. Hulkbuster on yksi suosituimmista Iron Manin haarniskoista.
  • Ojennettuna Hulkbuster on 16 cm pitkä ja 20 cm leveä. Liikuteltavine raajoineen tämä mahtava taistelukone voi mennä minne vain ja taistella ketä tahansa tielleen uskaltautuvaa vihollista vastaan.
  • Tässä Hulkbuster-lelusetissä ei tarvita paristoja. Paristottomat lelut kehittävät luovaa ajattelua, mielikuvitusleikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja. Lapset uppoutuvat konkreettisiin leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät luovan rakentamisen ja leikkien alkuun heti, kun pakkaus on avattu.
  • LEGO® Marvel Avengers lelusetit sisältävät keräiltäviä minihahmoja, leluajoneuvoja, -aseita ja -vempaimia, jotka tuovat Marvel-elokuvista tutun toiminnan supersankarifanien käsien ulottuville.
  • Kaikki LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että ne täyttävät aina tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.