Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hyökkäys hämähäkkiluolaan 76175

Supersankaritoimintaa Spider-Manin superupeassa pmajassa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hyökkäys hämähäkkiluolaan
SKU 76175
EAN 5702016912876
Kappaleita 466
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 69,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Hyökkäys hämähäkkiluolaan 76175 kuvaus

Upea LEGO Marvel Spider-Man Hyökkäys hämähäkkiluolaan (76175) on ensimmäinen LEGO versio supersankarin upeasta päämajasta – se on osittain huipputekninen päämaja ja osittain teinin superupea huone!

Kaikki, mitä nuori supersankari tarvitsee
Supersankarienkin täytyy joskus rentoutua omassa huoneessaan. Mutta vain Spider-Manilla voisi olla tällainen huone! Tietokone, PlayStation, koripallovanne ja pallonheitin, skeittilauta ja ramppi ja juomien tarjoilualue tekevät siitä huikean teiniluolan. Se on kuitenkin paljon muutakin. Se on myös huikea supersankarin päämaja, jossa on Peter Parkerin kamera, harjoitteluvälineitä, moottoripyörä, Iron Spider -puku, aseita ja jopa oma vankila – näistä kaikista on erittäin paljon hyötyä, kun pahat superkonnat Vihreä Menninkäinen ja Venom murtautuvat sisälle.

  • LEGO Marvel Spider-Man Hyökkäys hämähäkkiluolaan (76175) sisältää kaiken, mitä teini-ikäinen supersankari tarvitsee – tämä on seittisankarin huipputeknisen päämajan ensimmäinen LEGO versio.
  • Mukana on Spider-Man-, Vihreä Menninkäinen- ja Venom-minihahmot, tietokone, PlayStation, koripallopeli, skeittilauta ja ramppi, juomien tarjoilualue, kamera, harjoitussetti, moottoripyörä, Iron Spider -puku, aseita ja vankila.
  • Nuoret supersankarit pääsevät pelaamaan Spider-Manin kanssa tämän päämajassa. Kun 2 superkonnaa murtautuu sisään, on aika taistella. Lasten on käytettävä upeita laitteita ja omia taitojaan pelastaakseen päivän.
  • Ihanteellinen syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvien faneille, jotka haluavat erottua joukosta ensiluokkaisella Spider-Manin päämajaa esittävällä LEGO setillä.
  • Spider-Manin upea päämaja on 14 cm korkea, 41 cm pitkä ja 17 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO Marvel Spider-Man setteihin.
  • Sisältää hauskoja lisätarvikkeita, kuten erilaisia heitettäviä seittejä, valvontakameran näyttöjä ja käsikäyttöisen pallolelun koripalloharjoituksiin.
  • Kaikki LEGO Marvel Spider-Man lelusetit ovat upeita keräilytuotteita. Niiden parissa lapset saavat leikkiä suosikkielokuviensa supersankarihetkiä ja keksiä omia mielikuvitustarinoita.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.