Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76175 Hyökkäys hämähäkkiluolaan

Supersankaritoimintaa Spider-Manin superupeassa päämajassa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hyökkäys hämähäkkiluolaan
SKU 76175
Kappaleita 466
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 99,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76175 Hyökkäys hämähäkkiluolaan kuvaus

  • LEGO® Marvel Spider-Man Hyökkäys hämähäkkiluolaan (76175) sisältää kaiken, mitä teini-ikäinen supersankari tarvitsee – tämä on seittisankarin huipputeknisen päämajan ensimmäinen LEGO versio.
  • Mukana on Spider-Man-, Vihreä Menninkäinen- ja Venom-minihahmot, tietokone, PlayStation, koripallopeli, skeittilauta ja ramppi, juomien tarjoilualue, kamera, harjoitussetti, moottoripyörä, Iron Spider -puku, aseita ja vankila.
  • Nuoret supersankarit pääsevät pelaamaan Spider-Manin kanssa tämän päämajassa. Kun 2 superkonnaa murtautuu sisään, on aika taistella. Lasten on käytettävä upeita laitteita ja omia taitojaan pelastaakseen päivän.
  • Ihanteellinen syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvien faneille, jotka haluavat erottua joukosta ensiluokkaisella Spider-Manin päämajaa esittävällä LEGO® setillä.
  • Spider-Manin upea päämaja on 14 cm korkea, 41 cm pitkä ja 17 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel Spider-Man setteihin.
  • Sisältää hauskoja lisätarvikkeita, kuten erilaisia heitettäviä seittejä, valvontakameran näyttöjä ja käsikäyttöisen pallolelun koripalloharjoituksiin.
  • Kaikki LEGO® Marvel Spider-Man lelusetit ovat upeita keräilytuotteita. Niiden parissa lapset saavat leikkiä suosikkielokuviensa supersankarihetkiä ja keksiä omia mielikuvitustarinoita.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.