Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76160 Siirrettävä lepakkotukikohta

Huikea tukikohta sisältää useita Paljon Batman ajoneuvoja, vempaimia ja aseita

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Siirrettävä lepakkotukikohta
SKU 76160
Kappaleita 743
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76160 Siirrettävä lepakkotukikohta kuvaus

  • LEGO® DC Siirrettävä lepakkotukikohta (76160) on täynnä kaikkien tuntemia ajoneuvoja, huikeita vempaimia ja superupeita aseita, joita lapset käyttävät auttaessaan Batmania™ ja Batgirliä™ telkeämään neljä kuuluisaa superroistoa vankilaan.
  • Pyörillä varustettu Lepakkoluola sisältää Batjetin, BatQuadin, moottoripyörän, vesiskootterin, leluauton ja kuusi Batman™-elokuvista tuttua minihahmoa: Batman™, Batgirl™, Nightwing™, Pakkasherra™, Ihmislepakko™ ja Bronze Tiger™.
  • Lelun avautuvan katon jasivujen kautta pääset helposti käsiksi Batmanin Lepakkoluolan tarvikkeisiin. Setissä on paljon tutkittavaa. Se sisältää kuusi Batman™-elokuvista tuttua minihahmoa, joten mielikuvitusleikin mahdollisuudet ovat rajattomat.
  • Muutkin kuin Batman™-elokuvien fanit innostuvat saadessaan lahjaksi siirrettävän lepakkotukikohdan. Setin osista rakennetaan oma auto. Tämä mahtava lelusetti sopii 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka nauttivat mielikuvitusleikeistä.
  • 38 cm pituinen lepakkotukikohta on täydellisen kokoinen leikkeihin. Suurikokoinen setti sisältää kaiken tarvittavan lasten supersankarileikkeihin.
  • Tässä Batman™-autossa ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella! Monien tarvikkeiden ja hauskojen toimintojen ansiosta nuoret supersankarit saavat uppoutua loputtomiin luoviin leikkeihin.
  • Pakkaus sisältää selkeät rakennusohjeet, joiden avulla lapset osaavat hyödyntää lelun mahtavat ominaisuudet ja huikeat ajoneuvot.
  • LEGO® DC Batman™ lelusettien parissa lapset saavat elokuvista tutun supersankariviitan harteilleen. Fanit voivat luoda suosikkikohtauksiaan ja keksiä omia seikkailuja menestyselokuvien hahmoilla, ajoneuvoilla, vempaimilla ja aseilla.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että lapsesi rakennus- ja lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.