Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 1989 Batwing​ 76161

BATMAN-fanit! Rakenna yksityiskohtainen Batwing-pienoismalli kaikkien nhtvksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO 1989 Batwing​
SKU 76161
EAN 5702016669404
Kappaleita 2363
Sarja LEGO Batman
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 139,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 1989 Batwing​ 76161 kuvaus

Tämä ei ole lasten lelu. Jos olet kovan luokan BATMAN-fani, sarjakuvien supersankarien ystävä tai rakastat hienojen mallien rakentamista, tämä LEGO DC BATMAN 1989 Batwing on juuri sinulle!

Batwingin rakennusprojekti
Rakenna LEGO palikoista kaikkien tunteman BATMANIN lentopelin, Batwingin pienoismalli aitoine yksityiskohtineen ja goottityyleineen. Tässä vaikuttavassa mallissa on realistisia yksityiskohtia, irrotettava kuomu, täydellinen sisustus, liikuteltavat laskusiivekkeet ja uusi erikoispalikka, jonka avulla voit kiinnittää mallin seinälle näytille. Mukana on myös jalusta, nimikilpi ja kolme minihahmoa – BATMAN, THE JOKER ja Lawrence, boomboxin kantaja – joilla lisäät pienoismallisi näyttävyyttä.

LEGO palikoista rakennettavat pienoismallit
Pakene hetkeksi hektistä arkea. Näiden aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen parissa löydät luovan rakentamisen ilon uudestaan. Aikuisille suunnatut LEGO rakennussarjat sisältävät palkitsevia rakennushaasteita ja upeita pienoismalleja. Ne sopivat mainiosti syntymäpäivä- ja joululahjoiksi ja kivoiksi henkilökohtaisiksi yllätyksiksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pienoismalleista tai sarjakuvista.

  • LEGO DC BATMAN 1989 Batwingin avulla näytät, että viittasankari on mieleesi. Jos olet Batmanista pitävä aikuinen tai innostut pienoismallien rakentamisesta, tämä koristeeksi sopiva rakennushaaste sopii juuri sinulle!
  • Kaikille tuttu Batwing vuoden 1989 BATMAN-elokuvasta rakennetaan tukevalle jalustalle nimikilvellä varustettuna seuranaan kolme minihahmoa: BATMAN, THE JOKER ja boomboxin kantaja.
  • Tämä haastava rakennusprojekti on palkitseva ja kiehtova vapaa-ajan puuha, joka saa stressin ja arkisen aherruksen haihtumaan. Malli näyttää upealta seinällä tai jalustalla kotona tai työpaikalla.
  • Supersankarien ystävät ja LEGO fanit ihastuvat tähän 2 363-osaiseen rakennussarjaan. Ostatpa settiä itsellesi, syntymäpäivä- tai joululahjaksi, LEGO Batwingistä riittää tarjoaa taatusti iloa tuntikausiksi.
  • LEGO DC BATMAN 1989 Batwing on 11 cm korkea, 52 cm pitkä ja 58 cm leveä, ja se näyttää upealta jalustallaan tai seinälle kiinnitettynä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä haluttu BATMAN-keräilyesine on näppäryyttä vaativa rakennuskokemus, jonka tulos kiinnittää jokaisen BATMAN- scifi- tai pienoismallifanin huomion.
  • Mukana on helposti seurattavat, korkealaatuiset ohjeet. Ne takaavat maksimaalisen nautinnon tämän kiehtovan rakennusprojektin parissa.
  • Kuuluu aitojen LEGO pienoismallien sarjaan, joka on suunniteltu palkitsevaksi rakennuskokemukseksi ja näyttäväksi koristeeksi. Tutustu myös sarjan LEGO DC BATMAN 1989 Batmobileen.
  • LEGO palikoiden ja osien yhdistämiseen ja irrottamiseen ei tarvita supervoimia. Palikat ja osat täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen ja irtoavat täydellisesti, joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että tämä upea pienoismalli täyttää GOTHAM CITYN ja maapallon tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.