Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile 76188

Vuoden 1966 alkuperisest televisiosarjasta tuttu menopelien klassikko Batmobile

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile
SKU 76188
EAN 5702016974355
Kappaleita 345
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 31,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile 76188 kuvaus

LEGO DC Batman: Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile (76188) tarjoaa lapsille vuoden 1966 alkuperäisen televisiosarjan tyyliä, toimintaa ja jännitystä. Ikonisessa ajoneuvossa on kosolti huippuominaisuuksia, ja sen voi kiinnittää pyörivälle jalustalle.Batmanin klassikkoauto ja minihahmojaLapset saavat leikkiä loputtomasti Batmanin seikkailuja tällä alkuperäisestä televisiosarjasta tutulla Batmobilella sekä Batmanin ja The Jokerin minihahmoilla. Tässä vaikuttavassa menopelissä on avattava tavaratila, jossa on batarang ja lisäpalikoita, joilla lapset voivat muuntaa auton konepeltiä ja joko lisätä siihen nuppiaseet tai irrottaa ne. Toimintaleikkien jälkeen Batmobilen voi asettaa näytteille pyörivälle jalustalle, jossa lapset voivat esitellä oikeudenpuolustajansa mahtavan ajoneuvon parhaita puolia.

  • LEGO DC Batman: Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile (76188) tarjoaa supersankarien faneille vuoden 1966 alkuperäisen Batman-televisiosarjan tyyliä, toimintaa ja jännitystä.
  • Sisältää rakennettavan Batmobilen, jonka voi koota joko aseiden kera tai ilman, sekä Batman- ja The Joker -minihahmot – 1960-luvun klassikkotyylillä toteutettuina – ja pyörivän jalustan.
  • Nuoret supersankarit saavat kiitää GOTHAM CITYN halki Batmanin kanssa hänen Batmobilellaan ja napata The Jokerin. Toimintaleikkien jälkeen ajoneuvon voi kiinnittää pyörivälle jalustalle, jossa on tiedoilla varustettu rakennuslevy.
  • Sopii 7 vuotta täyttäneille. Mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Batmanin-faneille, jotka ilahtuvat ikihyviksi supererityisestä lahjasta.
  • Batmobile on 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO DC Batman setteihin.
  • Vuoden 1966 alkuperäisessä Batmobilessa ei ollut aseita. Tässä setissä on lisäpalikoita, joilla auton konepellin voi rakentaa halutessaan helposti uusiksi, juuri sellaiseksi kuin se oli sarjassa.
  • Upeita hahmoja, ajoneuvoja, vempaimia ja aseita sisältävät LEGO DC Batman lelusetit kutsuvat lapset supersankaritoimintaan ja loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.