Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76188 Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile

Vuoden 1966 alkuperäisestä televisiosarjasta tuttu menopelien klassikko Batmobile

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76188
Kappaleita 345
Sarja LEGO Batman
LEGO hinta 44,95 €
Julkaisupäivä 26. huhtikuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76188 Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile kuvaus

  • LEGO® DC Batman™: Batman-klassikkotelevisiosarjan Batmobile™ (76188) tarjoaa supersankarien faneille vuoden 1966 alkuperäisen Batman-televisiosarjan tyyliä, toimintaa ja jännitystä.
  • Sisältää rakennettavan Batmobilen™, jonka voi koota joko aseiden kera tai ilman, sekä Batman™- ja The Joker™ -minihahmot – 1960-luvun klassikkotyylillä toteutettuina – ja pyörivän jalustan.
  • Nuoret supersankarit saavat kiitää GOTHAM CITYN™ halki Batmanin™ kanssa hänen Batmobilellaan™ ja napata The Jokerin™. Toimintaleikkien jälkeen ajoneuvon voi kiinnittää pyörivälle jalustalle, jossa on tiedoilla varustettu rakennuslevy.
  • Sopii 7 vuotta täyttäneille. Mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Batmanin™-faneille, jotka ilahtuvat ikihyviksi supererityisestä lahjasta.
  • Batmobile on 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® DC Batman™ setteihin.
  • Vuoden 1966 alkuperäisessä Batmobilessa ei ollut aseita. Tässä setissä on lisäpalikoita, joilla auton konepellin voi rakentaa halutessaan helposti uusiksi, juuri sellaiseksi kuin se oli sarjassa.
  • Upeita hahmoja, ajoneuvoja, vempaimia ja aseita sisältävät LEGO® DC Batman™ lelusetit kutsuvat lapset supersankaritoimintaan ja loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.