Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75969 Tylypahkan tähtitorni

Keräiltävä taikalinna maagisiin Harry Potter -roolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahkan tähtitorni
SKU 75969
Kappaleita 971
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75969 Tylypahkan tähtitorni kuvaus

  • Astuessaan LEGO® Harry Potter™ Tylypahkan tähtitorniin (75969) lapset voivat uppoutua roolileikkeihin ja toteuttaa maagisia Tylypahka-tarinoita suosikkihahmoillaan ja aidon yksityiskohtaisissa elokuvista tutuissa paikoissa.
  • Tylypahka-lahjasetti sisältää monia Harry Potter™ -elokuvista tunnettuja paikkoja, kahdeksan suosittua minihahmoa, Hedwig™-lelun ja paljon autenttisia tarvikkeita, mm. alruunan, kirjeet, sauvat ja taikajuomakirjan.
  • Lapset pääsevät taikamaailmaan käydessään taikajuomien opettajan luokkahuoneessa ja osallistuessaan hänen juhliinsa. Leikki jatkuu tutkimalla alruunaa kasvihuoneessa, tutustumalla Korpinkynnen asuntolaan ja suuntaamalla sitten korkeimpaan torniin tähtitieteen tunnille.
  • Tässä ainutlaatuisessa Harry Potter™ rakennussetissä on mukana LEGO® minihahmot Draco Malfoy™ ja Neville Longbottom™. Setti on loistava lahja 9 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mallin korkeus on 40 cm, leveys 29 cm ja syvyys 17 cm. Sen voi yhdistää saumattomasti LEGO® Tylypahka setteihin 75953, 75954 ja 75948 (joidenkin settien saatavuus on rajoitettu).
  • Paristoja ei tarvita. Aktiiviseen leikkiin kutsuva Harry Potter™ rakennussarja vie rajattomaan hupiin lapsen mielikuvituksen voimalla. Ja kun leikit jäävät odottamaan huomista, setti kerää katseet lastenhuoneen koristeina.
  • Selkeiden ohjeiden avulla lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään. Tutkiessaan maagista lelusettiä lapsi keksii loputtomasti uusia roolileikkejä, ja mielikuvitus kehittyy.
  • LEGO® Harry Potter™ rakennussarjat herättävät henkiin elokuvien jännittävät kohtaukset! Suositut hahmot, huikeat olennot ja jännittävät paikat avaavat lapsille Harry Potterin taianomaisen maailman.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958. Taikuutta ei tarvita!
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit. Siksi ne ovat hyviä lahjoja lapsille!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.