Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75980 Hyökkäys Kotikoloon

Weasleyn perheen talo on täynnä magiaa ja sekasortoa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hyökkäys Kotikoloon
SKU 75980
EAN 5702016685527
Kappaleita 1047
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75980 Hyökkäys Kotikoloon kuvaus

  • LEGO® Harry Potter™ Hyökkäys Kotikoloon (75980) sisältää kaikkien tunteman talon, joka herää täyteen maagiseen toimintaan lasten käsissä. Talon voi koristella joulujuhlaa varten, ja leikeissä voi muistella myös pelottavaa hetkeä, jolloin talo palaa maan tasalle.
  • Mukana kahdeksan LEGO® minihahmoa – Ron, Ginny, Arthur ja Molly Weasley™, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange, Fenrir Harmaaselkä ja Harry Potter™ – sekä paljon toimintoja ja tarvikkeita sekä ainutlaatuisia tulielementtejä.
  • Tarjolla on hupia, jännitystä ja seikkailua, kun nuoret pääsevät tutkimaan toiminnantäytteistä Kotikoloa ja taistelevat kuolonsyöjiä vastaan, kun nämä yrittävät siepata Harryn sytyttämällä talon tuleen.
  • Tämä keräiltävä LEGO® Harry Potter™ nukkekoti on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja. Se innostaa, viihdyttää ja inspiroi 9 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt loputtomiin roolileikkeihin ja seikkailuihin.
  • Wesleyn talon on 34 cm korkea, 22 cm leveä ja 18 cm syvä. Suurikokoinen ja yksityiskohtainen lelusetti soveltuu täydellisesti leikkeihin ja näyttää hyvältä lastenhuoneessa.
  • Tässä upeassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja – lapset saavat nauttia taikuudesta ja loputtomista Harry Potter™ -seikkailuista.
  • Selkeät ohjeet takaavat palkitsevan rakennuskokemuksen. Mielikuvitusleikki voi alkaa heti, kun pakkaus on avattu.
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja lapsille, jotka haluavat kokea elokuvien taian.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958. Taikuutta ei tarvita!
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit ja ovat täysin turvallisia pienelle velhollesi tai jästillesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.