Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76386 Tylypahka: Monijuomaliemierhe

Taianomaisia muodonmuutoksia monijuomaliemellä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 76386
Kappaleita 217
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76386 Tylypahka: Monijuomaliemierhe kuvaus

  • LEGO® Harry Potter™ Tylypahka: Monijuomaliemierhe (76386) sisältää kaiken: suosittuja hahmoja, kekseliäitä yksityiskohtia ja lumoavia seikkailuja – jotka kaikki sijoittuvat kuuluisaan Tylypahkaan.
  • Sisältää Harry Potterin™, Hermione Grangerin™ ja Ron Weasleyn™ minihahmot, rakennettavan Murjottavan Myrtin vessan ja realistisia tarvikkeita.
  • Setti sisältää jännittäviä yksityiskohtia, kuten muuttuvia minihahmoja ja salakäytävän. Lapset voivat rakentaa Harry Potter™ ja salaisuuksien kammio -elokuvasta tuttuja tapahtumia tai keksiä omia taianomaisia tarinoitaan.
  • Tämä monipuolinen, rakennettava lelusetti on mainio lahja 7 vuotta täyttäneille nuorille noidille ja velhoille. Taianomaisia leikkejä voi yhdistellä loputtomasti, joten mielikuvitusseikkailut eivät lopu koskaan.
  • Setti on 8 cm korkea, 12 cm leveä ja 6 syvä, ja se on helppo yhdistää LEGO® Harry Potter™ Tylypahkan salaisuuksien kammio (76389) settiin huvin tuplaamiseksi.
  • Tämä lelu kuuluu aidon yksityiskohtaisten moduulisettien sarjaan, jotka lapset voivat rakentaa, yhdistää ja järjestää uudestaan. Seteistä voi rakentaa oman Tylypahkan linnaa esittävän mallin.
  • Sisältää harvinaisen kultaisen Harry Potter™ -minihahmon LEGO® Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 2 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.