Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tylypahka: Monijuomaliemierhe 76386

Taianomaisia muodonmuutoksia monijuomaliemell

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahka: Monijuomaliemierhe
SKU 76386
EAN 5702016913507
Kappaleita 217
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tylypahka: Monijuomaliemierhe 76386 kuvaus

LEGO Harry Potter Tylypahka: Monijuomaliemierhe (76386) innostaa taianomaisiin seikkailuihin Tylypahkan vessassa.

Minihahmojen muodonmuutoksia monijuomaliemen voimalla
Nuoret noidat ja velhot voivat liittyä Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin seuraan valmistamaan tehokasta monijuomalientä. Sen juominen muuttaa hahmot Vincent Crabbeksi ja Gregory Goyleksi. Näiden minihahmojen kasvot saa näkyviin kääntämällä hahmon pään ja vaihtamalla sen hiukset. Taika voi kuitenkin mennä pieleen, kuten silloin, kun Hermione muuttuu kissaksi! Luvassa on muitakin yllätyksiä: harvinainen kultainen juhlavuoden Harry Potter -minihahmo, 2 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa ja salainen tunneli pesualtaan alapuolella. Kun tämän setin yhdistää LEGO Harry Potter Tylypahkan salaisuuksien kammioon (76389), salainen tunneli yhdistyy 2 huoneeseen, ja leikit yltyvät. Maagisen moduulijärjestelmän ansiosta lapset voivat lisätä huoneita ja rakentaa koko Tylypahkan linnaa esittävän mallin.

  • LEGO Harry Potter Tylypahka: Monijuomaliemierhe (76386) sisältää kaiken: suosittuja hahmoja, kekseliäitä yksityiskohtia ja lumoavia seikkailuja – jotka kaikki sijoittuvat kuuluisaan Tylypahkaan.
  • Sisältää Harry Potterin, Hermione Grangerin ja Ron Weasleyn minihahmot, rakennettavan Murjottavan Myrtin vessan ja realistisia tarvikkeita.
  • Setti sisältää jännittäviä yksityiskohtia, kuten muuttuvia minihahmoja ja salakäytävän. Lapset voivat rakentaa Harry Potter ja salaisuuksien kammio -elokuvasta tuttuja tapahtumia tai keksiä omia taianomaisia tarinoitaan.
  • Tämä monipuolinen, rakennettava lelusetti on mainio lahja 7 vuotta täyttäneille nuorille noidille ja velhoille. Taianomaisia leikkejä voi yhdistellä loputtomasti, joten mielikuvitusseikkailut eivät lopu koskaan.
  • Setti on 8 cm korkea, 12 cm leveä ja 6 syvä, ja se on helppo yhdistää LEGO Harry Potter Tylypahkan salaisuuksien kammio (76389) settiin huvin tuplaamiseksi.
  • Tämä lelu kuuluu aidon yksityiskohtaisten moduulisettien sarjaan, jotka lapset voivat rakentaa, yhdistää ja järjestää uudestaan. Seteistä voi rakentaa oman Tylypahkan linnaa esittävän mallin.
  • Sisältää harvinaisen kultaisen Harry Potter -minihahmon LEGO Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 2 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.