Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75966 Tylypahkan Tarvehuone

Lapset voivat liittyä Harry Potter -tarinoiden Dumbledoren armeijaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahkan Tarvehuone
SKU 75966
EAN 5702016616668
Kappaleita 193
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75966 Tylypahkan Tarvehuone kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä Tylypahkan suosikkitarinoitaan Dumbledoren armeijan harjoitellessa loitsuja salaista tehtävää varten, jonka tarkoituksena on kukistaa pahat voimat.
  • Settiin sisältyy kolme minihahmoa sauvoineen – Harry Potter™, Hermione Granger™, Luna Lovekiva – kaksi suojeliusta, pyssy, mekaaninen kuolonsyöjä ja Tarvehuone pilareineen ja takkoineen.
  • Siirrä paneeli syrjään ja avaa salainen ovi salaisiin Pimeyden voimilta suojautumisen -harjoituksiin Harry Potterin™ ja ystävien kanssa. Huoneessa he voivat loihtia suojeliuksia, ampua pyssyillä ja käyttää hienoja toimintoja mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO® Harry Potter™ Tylypahkan Tarvehuone (75966) rakennuslelu vie 7 vuotta täyttäneet lapset suoraan maagiseen maailmaan ja mielikuvitusseikkailuihin Tylypahkan velhokouluun.
  • Koko malli on koottuna 7 cm korkea, 19 cm pitkä ja 6 cm syvä. Eri osat voi liittää eri tavoin uusia leikkejä varten.
  • Tässä huikeassa Harry Potter™ -lelussa ei tarvita paristoja, joten lapset voivat uppoutua luovaan hupiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja seikkailuihin milloin ja missä vain.
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan ja leikkimään – eikä hupi lopu siihen. Kolme minihahmoa näyttävät hienoilta näytteillä tai yhdistettynä muihin LEGO® Harry Potter™ setteihin.
  • LEGO® Harry Potter™ lelut herättävät eloon elokuvien jännittävät kohtaukset! Suositut hahmot, huikeat olennot ja jännittävät paikat avaavat Harry Potterin maailman lasten leikkeihin.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja omat laatuvaatimuksemme jo vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – taikuutta ei tarvita!
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.