Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Let’s Play Quidditch 5007373

Tylypahkan kuuluisaan peliin liittyvi tehtvi ja tarinoita

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Let’s Play Quidditch
SKU 5007373
EAN 9781780557908
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 8,99 €

LEGO Let’s Play Quidditch 5007373 kuvaus

Tämän kirjan tehtävien ja tarinoiden parissa viihtyvät kaikki Tylypahkan ykkösurheilulajin eli huispauksen ystävät 5-vuotiaasta alkaen. Hauska kirja sisältää sarjakuvia ja tarinan, ja mukana on myös Cedric Diggoryn rakennettava minihahmo. Harry Potter ‑elokuvista tuttujen hahmojen ja tapahtumien parissa lukijat voivat uppoutua Harryn jännittävään matkaan aloittelevasta luudalla lentäjästä Rohkelikon joukkueen kapteeniksi!

  • Taianomaista huvia – 32-sivuinen pehmeäkantinen ja värikäs kirja on täynnä Harry Potter ‑elokuvien hahmoihin ja huispausseikkailuihin perustuvia tehtäviä lapsille
  • Lahja Harry Potter ‑faneille – Cedric Diggoryn rakennettavan LEGO minihahmon (varoitus: tukehtumisvaara) sisältävä hauska kirja on kiva lahja noidille, velhoille ja jästeille 5-vuotiaasta alkaen
  • Mukavaa puuhaa missä ja milloin vain – 28 cm korkea ja 20 cm leveä kirja on englanninkielinen (muita kieliversioita mahdollisesti saatavilla)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.