Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Wizard vs Wizard 5007372

Jnnittvi hupihetki Harry Potterin ja Draco Malfoyn seurassa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Wizard vs Wizard
SKU 5007372
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 26,95 €

LEGO Wizard vs Wizard 5007372 kuvaus

Harry Potter ja Draco Malfoy ovat Tylypahkan iänikuiset kilpakumppanukset. Nämä 2 kuvakirjaa tuovat kilpailuhenkisen kaksikon eeppisimmät ja jännittävimmät hetket lasten ulottuville. Kirja sisältää myös tehtäviä ja pelejä sekä 2 LEGO minihahmoa, joilla lapset voivat leikkiä kirjojen tarinoita 2 esiin taitettavalla leikkialustalla. Hieno lahja lapsille 7-vuotiaasta alkaen.

  • Kirjoja ja tehtäviä – Tämä uutuussetti sisältää 24-sivuisen kirjan ja 16-sivuisen kirjan, joissa on Harry Potter ‑elokuvista tuttuihin hahmoihin ja tapahtumiin perustuvia tarinoita ja tehtäviä
  • Lahja Harry Potter ‑faneille – Harry Potterin ja Draco Malfoyn rakennettavat LEGO minihahmot (varoitus: tukehtumisvaara) sekä 2 kirjaa ovat kiva lahja noidille, velhoille ja jästeille 7-vuotiaasta alkaen
  • Mukavaa puuhaa missä ja milloin vain – 30 cm korkea ja 25 cm leveä kirja on englanninkielinen (muita kieliversioita mahdollisesti saatavilla)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.