Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Vierailu Tylyahon kylässä 76388

Palikoista rakennettava Tylyahon kyl leikkeihin ja koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vierailu Tylyahon kylässä
SKU 76388
EAN 5702016913675
Kappaleita 851
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Vierailu Tylyahon kylässä 76388 kuvaus

LEGO Harry Potter Vierailu Tylyahon kylässä (76388) esittää maagisten elokuvien tuttuja rakennuksia. Lapset saavat syventyä loputtomiin leikkeihin ja näyttää kaikille fanittavansa Harry Potteria.

Tuttuja rakennuksia, joissa on paljon aitoja yksityiskohtia
Lumen peittämä Tylyahon kylä on yksityiskohtainen setti leikkeihin ja koristeeksi. Mukana on 6 minihahmoa – Harry Potter, Dean Thomas, professori McGarmiwa, matami Rosmerta, herra Kuru ja rouva Kuru – sekä koko joukko upeita ominaisuuksia, huonekaluja ja tarvikkeita, jotka innostavat lapsia leikkimään elokuvan kohtauksia ja keksimään omia seikkailuja. Setissä on 2-kerroksiset rakennettavat versiot Hunajaherttuan herkkupuodista ja Kolmen luudanvarren majatalosta, joiden etu- ja takaosien monet kiehtovat yksityiskohdat kutsuvat leikkiin. Mielikuvitusleikit yltyvät setin 3 pienemmän ulkorakennelman parissa. Mukana on myös keräiltäviä bonusjuttuja: harvinainen kultainen juhlavuoden Ron Weasley -minihahmo ja 4 velhokortti-yllätyslaattaa!

  • LEGO Harry Potter Vierailu Tylyahon kylässä (76388) kutsuu lapset loputtomiin leikkeihin. Maagisen setin avulla voi näyttää kaikille fanittavansa Harry Potteria.
  • LEGO minihahmoista mukana ovat Harry Potter, Dean Thomas, professori McGarmiwa, matami Rosmerta, herra Kuru ja rouva Kuru sekä upeita ominaisuuksia, huonekaluja ja tarvikkeita.
  • Lapset voivat vierailla Tylyahon kylän 2 kuuluisimmassa rakennuksessa: Hunajaherttuan makeispuodissa ja Kolmen luudanvarren majatalossa. Molemmissa riittää tutkittavaa ja ideoita taianomaisiin roolileikkeihin.
  • Tämä lumoava Harry Potter -setti sopii niin leikkeihin kuin koristeeksikin ja tempaisee kaikki 8 vuotta täyttäneet noidat ja velhot mukaansa.
  • LEGO Harry Potter Vierailu Tylyahon kylässä on 22 cm korkea, 30 cm leveä ja 9 cm syvä, ja se on kattoa myöten täynnä esikuvastaan tuttuja yksityiskohtia.
  • Mielikuvitusleikit yltyvät setin 3 pienemmän ulkorakennelman parissa: katuvalo, luminen penkki ja 2-puolinen ilmoitustaulu, jossa on Sirius Mustan etsintäkuulutus.
  • Sisältää harvinaisen kultaisen Ron Weasley -minihahmon LEGO Harry Potterin 20 velhovuoden kunniaksi. Mukana on myös 4 keräiltävää velhokortti-yllätyslaattaa (kortteja on yhteensä 16).
  • LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita yksityiskohtia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat mainioita lahjoja lapsille, jotka haluavat mukaan elokuvien taikaan.
  • LEGO rakennussarjat täyttävät alan vaativat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.