Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75939 Tri Wun laboratorio: Dinovauvojen pako

Dinosauruslelun rakennussarja innostaa luoviin roolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tri Wun laboratorio: Dinovauvojen pako
SKU 75939
EAN 5702016616620
Kappaleita 164
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75939 Tri Wun laboratorio: Dinovauvojen pako kuvaus

  • Tuntikausiksi luovia leikkejä lapsille. Tri Wun laboratorio: Dinovauvojen pako (75939) lelusetti sisältää yksityiskohtaisen version tohtori Wun laboratoriosta LEGO® Jurassic Worldista.
  • Lapset voivat keksiä omia jännittäviä Jurassic World -tarinoita tieteellisistä läpimurroista ja dinosaurusten paosta, sillä mukana on kaksi minihahmoa – Owen Grady ja tohtori Henry Wu – ja kesäkuun 2020 uutuudet Triceratops-dinovauva ja Ankylosaurus-leludinosaurus.
  • Settiin sisältyvät kaatuva lasiseinä, palikoista rakennettava dinomunien hautomo, mikroskooppi ja säädettävä robottikäsi, kannettava, hälytyspaneeli ja paljon muuta dinosaurusfanien luoviin leikkeihin.
  • Tällä 164-osaisella rakennussarjalla voi leikkiä monella tavalla. Se on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Jurassic World rakennuslelujen maailmaan.
  • Laboratorio on 10 cm korkea, 22 cm leveä ja 8 cm syvä – sopivan kokoinen mukaan otettavaksi – ja se sopii erinomaisesti yhteen muiden LEGO® Jurassic World settien kanssa entistäkin kattavampiin leikkeihin.
  • Tämä huikea LEGO® Jurassic World dinosauruslelu sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta. Paristoja ei tarvita, joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Ajattelitko ostaa tämän dinosaurusaiheisen Jurassic World -rakennussarjan jollekin, jolle LEGO® lelut ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
  • LEGO® Jurassic World rakennussettien parissa lapset ja aikuiset fanit voivat toteuttaa animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tapahtumia, keksiä omia dinosaurusseikkailuja ja asettaa keräilymallit kaikkien nähtäväksi.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit – ja kestää vaikka dinosaurusten hyökkäyksen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.