Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Baryonyx-dinosauruksen pako laivalla 76942

Rakennettava, kelluva laiva dinosaurusaiheisiin toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Baryonyx-dinosauruksen pako laivalla
SKU 76942
EAN 5702017079752
Kappaleita 308
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 69,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Baryonyx-dinosauruksen pako laivalla 76942 kuvaus

Lapset voivat viedä LEGO Jurassic World toimintaleikit vesille tämän Baryonyx-dinosauruksen pako laivalla (76942) lelusetin avulla. Kaikkien aikojen ensimmäinen LEGO Jurassic World setti, jossa on veneitä. Setin palikoista voi rakentaa laivan, joka kelluu – myös silloin, kun eri asentoihin asetettava Baryonyx-dinosaurushahmo on kyydissä. Laivassa on dinosaurushäkki, pyörivä ”valonheitin” ja irrotettava ohjaamo, jonka takaa pääsee ruumaan.

Luova rakentamista ja leikkiä
Tämä setti on hieno lahja trenditietoisille lapsille. Se sisältää dinosaurusvauvan ja 2 kalan hahmot, 4 LEGO minihahmoa ja paljon tarvikeosia, kuten nukutusaseen, etälamauttimen, dinosauruksen munia, pelastusliivejä ja muita jänniä yksityiskohtia, joilla tarinat saavat siivet. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joten aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat nauttia rakennuskokemuksesta.

Toiminnantäyteinen dinomaailma
LEGO Jurassic World teeman korkealaatuiset setit ilahduttavat ihan kaikenikäisiä. Ne sisältävät muottiin valettuja, rakennettavia dinosaurushahmoja, minihahmoja, vaikuttavia rakennuksia ja upeita ajoneuvoja, jotka sopivat niin leikkeihin kuin koristeeksikin.

  • Lapset voivat leikkiä jännittävää Baryonyx-dinosauruksen pakoa laivalla tällä upealla LEGO Jurassic World lelusetillä (76942). Setti sisältää myös hienon rakennettavan laivan, joka kelluu – myös dinosauruksen ollessa kyydissä!
  • Mukana on 4 minihahmoa: Darius, Yaz, Owen Grady ja vartija. Setissä on myös eri asentoihin taipuva Baryonyx, dinosaurusvauvan ja 2 kalan leluhahmoa sekä tarvikeosia, kuten nukutusase, etälamautin ja 2 dinosauruksen munaa.
  • Laivassa on dinosaurushäkki, pyörivä ”valonheitin” ja irrotettava ohjaamo, jonka takaa pääsee ruumaan. Setissä on myös pieni lelupikavene, joka kelluu.
  • Jurassic World: Liitukauden leirin ja muiden Jurassic World -tarinoiden innostama ensiluokkainen lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Suuri kelluva laiva on 14 cm korkea, 40 cm pitkä ja 13 cm leveä. Tämä on ensimmäinen LEGO Jurassic World setti, jossa on veneitä!
  • Onko dinosauruksia rakastava lapsesi aloittelija LEGO palikoilla rakentamisessa? Ei hätää. Tässä 308-osaisessa setissä on kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla lapsi osaa rakentaa itsevarmalla otteella.
  • Luovien LEGO Jurassic World rakennussettien parissa lapset (ja aikuiset fanit) voivat leikkiä animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tapahtumia ja keksiä omia tarinoita. Upeat keräilymallit voi myös asettaa kaikkien nähtäväksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten liitokset ovat helppoja ja lujia ja rakennelmat kestäviä.
  • LEGO palikoita ja osia testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.