Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Carnotaurus-dinosauruksen takaa-ajo 76941

Toiminnantyteinen lelusetti lapsille, jotka eivt saa tarpeekseen dinosauruksista!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Carnotaurus-dinosauruksen takaa-ajo
SKU 76941
EAN 5702017079745
Kappaleita 240
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Carnotaurus-dinosauruksen takaa-ajo 76941 kuvaus

Lapset saavat syventyä tuntikausiksi luoviin hauskoihin leikkeihin tämän LEGO Jurassic World Carnotaurus-dinosauruksen takaa-ajo (76941) lelusetin parissa. Se sisältää eri asentoihin taipuvan Carnotaurus-hahmon, rakennettavan helikopterin ja lava-auton. Helikopterilelussa on ohjaamo minihahmolle, pyörivä propelli ja nuppiase toimintaleikkeihin. Mukana on 3 suosittua minihahmoa Jurassic Worldistä. Ne kaikki mahtuvat autoon, jonka ohjaamon irrotettavan katon kautta pääsee menopelin sisätiloihin. Auton lavalla voi kuljettaa tavaroita.

Toivelistan ykköslahja
Upea lahja lapsille, jotka rakastavat dinosauruksia. Setissä on helposti seurattavat kuvaohjeet, joiden avulla pienet LEGO fanit osaavat rakentaa omatoimisesti, nauttien elämyksen jokaisesta vaiheesta.

Dinosaurustoimintaa
LEGO Jurassic World teeman rakennuslelut ilahduttavat ihan kaikenikäisiä. Ne sisältävät muottiin valettuja, rakennettavia dinosaurushahmoja, animaatiosarjan ja elokuvien suosikkihahmoja, upeita ajoneuvoja ja muita jänniä juttuja, jotka sopivat niin leikkeihin kuin koristeeksikin.

  • Lapset pääsevät leikkimään jännittävää Carnotaurus-dinosauruksen takaa-ajoa tällä hauskalla LEGO Jurassic World lelusetillä (76941), jossa on rakennettava helikopteri ja lava-auto.
  • Mukana on 3 minihahmoa: Kenji, Sammy ja Owen Grady. Setissä on myös eri asentoihin asetettava Carnotaurus-leluhahmo ja etälamautinosa toimintaleikkeihin.
  • Helikopterilelussa on avattava ohjaamo minihahmolle, pyörivä propelli ja nuppiase. Autossa on tilaa kaikille 3 minihahmolle, ohjaamo, jonka katon voi irrottaa,ja lava tavaroiden kuljettamiseen.
  • Jurassic World: Liitukauden leirin ja muiden Jurassic World -tarinoiden innostama lelusetti on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen dinosauruksista.
  • Helikopteri on 7 cm korkea, 20 cm pitkä ja 6 cm leveä. Auton, dinosaurushahmon ja minihahmot sisältävä setti sopii hauskoihin luoviin leikkeihin vaikka joka päivä.
  • Tämä 240-osainen setti sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminensujuu itsevarmalla otteella myös sellaisilta dinosauruksia rakastavilta lapsilta, joille LEGO palikoilla rakentaminen on uutta.
  • LEGO Jurassic World rakennussettien parissa lapset (ja aikuiset fanit) voivat leikkiä animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tapahtumia, keksiä omia ainutlaatuisia tarinoita tai asettaa upeat keräilymallit kaikkien nähtäväksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti, joka kerta.
  • LEGO palikat ja osat testataan huolella. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.