Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Stygimoloch-dinosauruksen pako 76939

Vauhdikas dinosauruslelusetti lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stygimoloch-dinosauruksen pako
SKU 76939
EAN 5702017079721
Kappaleita 129
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Stygimoloch-dinosauruksen pako 76939 kuvaus

Lapset oppivat rakentamaan ja pääsevät leikkimään jännittäviä tarinoita tällä Stygimoloch-dinosauruksen pako -lelusetillä (76939). Jurassic World: Liitukauden leiri -animaatiosarjan inspiroima setti sisältää Stygimoloch-dinosauruksen ja Ankylosaurus-vauva Bumpyn leluhahmon, maasturin, jossa on irrotettava dinosaurushäkki, ja yksityiskohtaisen puumajan, jossa on liukumäki Bumpylle. Setissä on myös 3 minihahmoa ja paljon tarvikeosia innostamaan tuntikausien leikkeihin.

Helppo rakentaa
Mukana on yksinkertaiset kuvaohjeet – ne sopivat mainiosti lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan. Ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden avulla rakentaminen sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.

Sopii 4 vuotta täyttäneille
Rakennettavat LEGO 4+ setit esittelevät lapselle hänen suosikkielokuviensa, tv-sarjojen hahmojen ja arjen sankareiden maailman. Seteissä on aloituspalikkana toimivia rakennuslevyjä, joiden avulla aloittelijatkin osaavat rakentaa ajoneuvoja, rakennuksia ja vaikka mitä muuta aivan itse (tai vanhemman sisaruksen tai aikuisen pienellä avustuksella). Leikit pääsevät nopeasti alkuun.

  • Tarjoa lapsille jännittävä LEGO Jurassic World ensikokemus Stygimoloch-dinosauruksen pako -lelusetin (76939) avulla. Siinä on dinosauruksia, maastoauto ja puumaja.
  • Tässä Jurassic World: Liitukauden leiri -setissä on 3 minihahmoa: Ben, Brooklynn ja Claire Dearing. Mukana ovat myös Stygimolochin ja Ankylosaurus-dinosaurusvauva Bumpyn leluhahmot vauhdikkaisiin roolileikkeihin.
  • Rakennettavassa puumajassa/tarkkailupaikassa on vuode, allas, vessa, tikkaat ja liukumäki Bumpy-dinosaurusvauvalle. Helposti rakennettavassa maasturissa on irrotettava häkki Stygimolochille.
  • Paljon hauskoja tarvikeosia, kuten nukutusase, porkkana, lapio ja dinosauruksen kakka. Tämä 129-osainen aloitussetti on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 4 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Puumaja on 11 cm korkea, 16 cm leveä ja 10 cm syvä. Se sopii upeasti jokapäiväisiin seikkailuleikkeihin muiden rakennelmien, minihahmojen ja dinosaurusten kanssa.
  • Sopiva aloitussetti pienelle lapselle, joka vasta opettelee lukemaan. Lapset osaavat rakentaa omatoimisesti settiin sisältyvien yksinkertaisten kuvaohjeiden avulla tai vanhemman sisaruksen tai aikuisen avustamana.
  • Tutustu Instructions PLUS -ohjeisiin ja niiden zoomaus- ja kiertotyökaluihin, joiden avulla rakentaminen on entistä hauskempaa. Ohjeet työkaluineen löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • Rakennettavat LEGO Jurassic World 4+ lelusetit tutustuttavat lapset dinosaurusleluihin hauskalla tavalla, opettavat rakennustaitoja ja kehittävät lasten mielikuvitusta leikin avulla.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.