Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75549 Voittamattoman moottoripyörän takaa-ajo

Nopeatempoista hupia Kätyrit-faneille Grun, Bobin ja Stuartin kanssa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Voittamattoman moottoripyörän takaa-ajo
SKU 75549
EAN 5702016619195
Kappaleita 136
Sarja LEGO Minions
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75549 Voittamattoman moottoripyörän takaa-ajo kuvaus

  • Setin parissa voi leikkiä vaikka millä tavalla. Grulla on tärkeä tehtävä, ja lapset voivat auttaa häntä asettamalla kätyrit moottoripyörän etupenkkiin, vetämällä niitä perässä rakettiluistimilla tai antamalla niille banaaneja.
  • Vauhdikas moottoripyörän sisältävä Kätyrit-rakennussetti (75549), jossa ovat mukana leluhahmot Gru, Stuart ja Bob. Lapset keksivät vauhdikkaita leikkejä toteuttaessaan kohtauksia Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • Tämä moottoripyörälelusetti kyydittää suoraan roolileikkeihin. Lapset voivat keksiä omia Kätyrit-tarinoitaan setin kolmella hahmolla. LEGO® minihahmo Gru sisältyy vain tähän settiin.
  • Etsitkö syntymäpäivälahjaa tai jännittävää yllätystä 6 vuotta täyttäneelle Kätyrit-fanille? Tämä on loistava valinta. Luovaan hupiin kannustava lelu lapsille, jotka rakastavat rakennusleluja ja Kätyrien seikkailuja.
  • Moottoripyörä on 10 cm korkea, 13 cm pitkä ja 5 cm leveä eli täydellinen mielikuvitusleikkiin.
  • Haluatko innostaa luovaan hupiin? Hyviä uutisia! Tämä kätyrilelu toimii mielikuvituksella, ei paristoilla.
  • Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Niiden avulla 6 vuotta täyttäneet lapset oppivat nauttimaan omatoimisista rakennuskokemuksista ja uusien taitojen oppimisen myötä onnistumisen ilosta.
  • LEGO® Minions lelusettien hauskat hahmot kannustavat lapsia keksimään villejä tarinoita ja uppoutumaan roolileikkeihin, joiden ideat kumpuavat Minions: The Rise of Gru -elokuvasta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO konsernin sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että palikat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® Minions palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki setit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.