Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lapsi 75318

Rakenna suloinen Lapsi palikoista huoneesi koristeeksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lapsi
SKU 75318
EAN 5702016928570
Kappaleita 1075
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 109,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lapsi 75318 kuvaus

Tämä rakennettava LEGO Star Wars Lapsi (75318) suorastaan säteilee söpöyttä ja kruunaa sisustuksen! Baby Yodana tunnetun suosikkihahmon aidot yksityiskohdat on toteutettu LEGO tyylillä. Lapsihahmon päätä, korvia ja suuta voi muuttaa eri ilmeitä varten. Mukana on myös Lapsen suosikkilelu, vaihdetangon nuppi (sisältää nuppiosan), jota lapsi voi pidellä, aivan kuten Star Wars: The Mandalorianissa.

Suorastaan lumoava
Hieno lahjaidea 10 vuotta täyttäneille lapsille ja kaikille Star Wars -faneille. Mukana on selkeät rakennusohjeet, jotta aloittelevatkin LEGO rakentajat pääsevät heti kiinni hauskaan ja luovaan prosessiin. Tämä rakennettava malli sisältää tietokyltin ja Lapsen LEGO minihahmon, joka täydentää herttaista koriste-esinettä.

LEGO Star Warsia kaikille!
LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut valtavan suosittu teema, ja se sisältää suuren määrän erilaisia settejä kaikenikäisille faneille leikkeihin tai näytteille.

  • Fanit pääsevät rakentamaan palikoista oman Lapsen (75318) Star Wars: The Mandalorianista. Ihastuttava koriste-esine sisältää aitoja yksityiskohtia LEGO tyyliin toteutettuna.
  • Tämä rakennettava malli on marraskuun 2020 uutuus. Se sisältää kaikki tämän pienen, suositun Star Wars -hahmon söpöt ominaisuudet. Päätä, korvia ja suuta voi liikuttaa eri ilmeiden luomista varten.
  • Setin mukana on vaihdetangon nuppiosa, lapsen lempilelu, jonka voi kiinnittää hänen käteensä. Mallin voi asettaa näyttävästi esille tietokyltin ja lapsen LEGO minihahmon viereen.
  • Tämä 1 073-osainen keräiltävä LEGO Star Wars rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille lapsille ja kaikille Star Wars: The Mandalorianin faneille.
  • Tämä palikoista rakennettava Lapsi-malli on 19 cm korkea, 21 cm leveä ja 13 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan mutta tekee varmasti suuren vaikutuksen paikassa kuin paikassa.
  • Tämän paristottoman rakennuslelun kokoaminen on mukava tapa rentoutua omassa rauhassa tai perheen ja ystävien seurassa. Joten vietä hetki omaa aikaa ja nauti upean Star Wars -mallin rakentamisesta. Aseta se sitten kaikkien nähtäväksi.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin Star Wars -fanille, jolle LEGO rakennussarjat ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää yksityiskohtaiset kuvalliset ohjeet, joiden avulla haasteen voi ottaa vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO Star Wars rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille omien tarinoiden leikkimiseen tai aitojen pienoismallien rakentamiseen ja esittelyyn.
  • LEGO palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO palikoita ja osia testataan ja analysoidaan kattavasti. Näin voit olla varma, että tämä keräiltävä LEGO Star Wars rakennuslelu täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.