Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75283 Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT)

LEGO Star Wars: The Clone Wars AAT taisteluleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75283
Kappaleita 286
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75283 Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) kuvaus

  • Toteuta 501. legioonan ja taisteludroidien väliset jännittävät taistelut, jotka ovat tuttuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta huikealla lasten LEGO® rakennuslelulla: Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) (75283).
  • Settiin kuuluu kaksi LEGO® Star Wars™ minihahmoa – Ahsoka Tano ja Ahsokan kloonisoturi – LEGO hahmot AAT:n kuljettajana toimiva taisteludroidi ja toinen taisteludroidi sekä erilaisia aseita, mm. kaksi valomiekkaa. Kaikki valmiina roolileikkeihin.
  • AAT-rakennuslelussa on monia taisteluun innostavia ominaisuuksia, kuten kaksi jousitoimista nuppipyssyä, kääntyvät tykkitorni nostettavalla tykillä sekä avautuvat luukut edessä ja tykkitornissa, joiden kautta taisteludroidit voi asettaa sisälle.
  • Tämä 286-osainen rakennussetti on erinomainen lahjaidea ja hauska, palkitseva rakennushaaste 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se sopii loistavasti yhteen muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa suuremman luokan luovaan hupiin.
  • AAT-rakennuslelu on 12 cm korkea, 21 cm pitkä ja 14 cm leveä. Fanit voivat ohjata kulkuneuvoa myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä, joka takaa hauskat hetket.
  • Rakennussarja toimii lasten mielikuvituksella – paristoja ei tarvita – eivätkä galaktiset seikkailut lopu omatoimisissa tai yhteisissä leikeissä perheen ja ystävien kanssa!
  • Etsitkö parasta rakennuslelua LEGO® aloittelijalle? Tämän Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tutun setin mukana toimitetaan selkeät painetut ohjeet, joilla vasta-alkajatkin pääsevät kokeilemaan siipiään… ja kokemaan jeditason upeuden!
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat erinomaisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Leluja voi rakentaa ja asettaa näytteille, niillä voi leikkiä ikimuistoisesta Star Wars -saagasta tuttuja tapahtumia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoita.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea LEGO Star Wars™ AAT setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.