Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) 75283

LEGO Star Wars: The Clone Wars AAT taisteluleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT)
SKU 75283
EAN 5702016617276
Kappaleita 286
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) 75283 kuvaus

Lapset keksivät tuntikausiksi eeppisiä taisteluja LEGO Star Wars: The Clone Wars Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) rakennussarjan parissa (75283). AAT:n monet realistiset yksityiskohdat innostavat hauskaan ja luovaan leikkiin. Hyökkäysvaunussa on mm. avautuvat luukut, joiden takana on tilaa taisteludroideille ja LEGO minihahmoille, kaksi jousitoimista nuppipyssyä ja kääntyvä tykkitorni nousevalla tykillä.

501. legioona vastaan taisteludroidit!
Toiminnan täytteiseen settiin kuuluu kaksi LEGO Star Wars minihahmoa – Ahsoka Tano ja Ahsokan kloonisoturi – LEGO hahmot AAT:n kuljettajana toimiva taisteludroidi ja toinen taisteludroidi sekä erilaisia aseita roolileikkejä varten. Tämä rakennussarja sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin ja täydentää loistavasti todellisen fanin LEGO Star Wars kokoelmaa.

Star Wars -toimintaa LEGO tyylillä!
The LEGO Group on luonut palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars -saagan tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. Teeman suosio on suorastaan räjähtänyt, ja se sisältää laajan valikoiman settejä kaikenikäisten fanien riemuksi.

  • Toteuta 501. legioonan ja taisteludroidien väliset jännittävät taistelut, jotka ovat tuttuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta huikealla lasten LEGO rakennuslelulla: Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) (75283).
  • Settiin kuuluu kaksi LEGO Star Wars minihahmoa – Ahsoka Tano ja Ahsokan kloonisoturi – LEGO hahmot AAT:n kuljettajana toimiva taisteludroidi ja toinen taisteludroidi sekä erilaisia aseita, mm. kaksi valomiekkaa. Kaikki valmiina roolileikkeihin.
  • AAT-rakennuslelussa on monia taisteluun innostavia ominaisuuksia, kuten kaksi jousitoimista nuppipyssyä, kääntyvät tykkitorni nostettavalla tykillä sekä avautuvat luukut edessä ja tykkitornissa, joiden kautta taisteludroidit voi asettaa sisälle.
  • Tämä 286-osainen rakennussetti on erinomainen lahjaidea ja hauska, palkitseva rakennushaaste 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se sopii loistavasti yhteen muiden LEGO Star Wars settien kanssa suuremman luokan luovaan hupiin.
  • AAT-rakennuslelu on 12 cm korkea, 21 cm pitkä ja 14 cm leveä. Fanit voivat ohjata kulkuneuvoa myös LEGO Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä, joka takaa hauskat hetket.
  • Rakennussarja toimii lasten mielikuvituksella – paristoja ei tarvita – eivätkä galaktiset seikkailut lopu omatoimisissa tai yhteisissä leikeissä perheen ja ystävien kanssa!
  • Etsitkö parasta rakennuslelua LEGO aloittelijalle? Tämän Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tutun setin mukana toimitetaan selkeät painetut ohjeet, joilla vasta-alkajatkin pääsevät kokeilemaan siipiään… ja kokemaan jeditason upeuden!
  • LEGO Star Wars rakennuslelut sopivat erinomaisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Leluja voi rakentaa ja asettaa näytteille, niillä voi leikkiä ikimuistoisesta Star Wars -saagasta tuttuja tapahtumia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoita.
  • LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea LEGO Star Wars AAT setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.