Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mos Eisleyn kanttiini 75290

Zbuduj swj wasny model kantyny Mos Eisley i pochwal si nim!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mos Eisleyn kanttiini
SKU 75290
EAN 5702016663495
Kappaleita 3187
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 399,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mos Eisleyn kanttiini 75290 kuvaus

Nauti laatuajasta omassa rauhassa ja muistele legendaarisia Star Wars: Uusi toivo -hetkiä tämän upean LEGO Star Wars Mos Eisleyn kanttiini (75290) rakennusmallin parissa. Pienoismalli kerää katseet myös koristeena. Tämä 3 187-osainen Master Builder -sarjan setti esittää kanttiinia, jossa on paljon aitoja yksityiskohtia fanien iloksi. Mukana on myös lisärakennuksia Mos Eisleyn kaupungin rakentamista varten.

Rakenna ja aseta näytteille
Tämän kiehtovan rakennelman parissa on mukava rentoutua. Se saa Star Wars -innostuksesi syttymään uudelleen. Kasteselän LEGO hahmo ja kaksi maakiituria täydentävät upean pienoismallin. Herätä Tatooinella tapahtuvat seikkailut eloon 21 LEGO minihahmolla. Mukana ovat Luke Skywalker, Han Solo ja C-3PO, lokakuun 2020 uutuudet Ponda Baba, Garindan ja Labria sekä R2-D2 LEGO droidihahmo.

Seuraava tee se itse -projektisi
Tämän rakennussarjan mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla nautit tee se itse -rakennusprojektin jokaisesta vaiheesta. LEGO Star Wars settien laajaan valikoimaan kuuluva rakennussarja on suunnattu aikuisille. Se sopii mainiosti lahjaksi itsellesi tai Star Wars -faneille ja harrastajille.

  • Uppoudu haastavaan rakennelmaan ja toteuta Star Wars: Uusi toivo -elokuvan klassikkoseikkailuja tällä erittäin yksityiskohtaisella LEGO Star Wars Mos Eisleyn kanttiini (75290) Master Builder Series pienoismallilla.
  • Tähän rakennussarjaan kuuluu 21 LEGO minihahmoa, kuten Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan ja Labria sekä R2-D2 LEGO droidihahmo ja Kasteselän LEGO hahmo, jotka tuovat elämää Tatooinen suosittuun tavernaan.
  • Kanttiinin katon voi irrottaa, jotta eri looseissa voi leikkiä. Kanttiinissa on paljon aitoja yksityiskohtia, ja sankareista, salakuljettajista, palkkionmetsästäjistä ja avaruusolennoista koostuvalla joukolla on hauska syventyä seikkailuleikkeihin.
  • Tämä 3 187-osainen Star Wars rakennussarja saa stressin haihtumaan. Se on upea lahja itselle tai toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja Star Wars -faneille ja harrastajille.
  • Rakennettava Mos Eisleyn kanttiini -malli on avattuna 19 cm korkea, 52 cm leveä ja 58 cm syvä. Kun yhdistät siihen lisärakennukset ja kaksi maakiituria, se kruunaa sisustuksen.
  • Paristoja ei tarvita – tämä setti on konkreettinen, keskittymiskykyä vaativa rakennuskokemus, jossa tarvitaan vain LEGO palikoita. Joten hemmottele itseäsi ansaitulla tauolla ja nauti kaikille Star Wars -rakennuksen rakentamisesta.
  • Selkeiden ohjeiden avulla uudetkin LEGO rakentajat voivat rakentaa itsevarmalla otteella. Mukana on myös kuvitettu vihkonen, jossa on tietoa setistä, sen suunnittelijasta ja settiä inspiroineista Star Wars -tarinoista.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Star Wars setti on osa LEGO rakennussarjojen kokoelmaa, joka on kehitetty sinulle, seuraavaa hauskaa ja luovaa tee se itse -projektiasi etsivä vaativa harrastaja.
  • LEGO rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa, kerta toisensa jälkeen. Voimaa ei tarvita!
  • LEGO palikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki Star Wars -rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit täällä Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.