Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75290 Mos Eisleyn kanttiini

Zbuduj swój własny model kantyny Mos Eisley i pochwal się nim!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mos Eisleyn kanttiini
SKU 75290
Kappaleita 3187
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 349,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75290 Mos Eisleyn kanttiini kuvaus

  • Uppoudu haastavaan rakennelmaan ja toteuta Star Wars: Uusi toivo -elokuvan klassikkoseikkailuja tällä erittäin yksityiskohtaisella LEGO® Star Wars™ Mos Eisleyn kanttiini (75290) Master Builder Series pienoismallilla.
  • Tähän rakennussarjaan kuuluu 21 LEGO® minihahmoa, kuten Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Ponda Baba, Garindan ja Labria sekä R2-D2 LEGO droidihahmo ja Kasteselän LEGO hahmo, jotka tuovat elämää Tatooinen™ suosittuun tavernaan.
  • Kanttiinin katon voi irrottaa, jotta eri looseissa voi leikkiä. Kanttiinissa on paljon aitoja yksityiskohtia, ja sankareista, salakuljettajista, palkkionmetsästäjistä ja avaruusolennoista koostuvalla joukolla on hauska syventyä seikkailuleikkeihin.
  • Tämä 3 187-osainen Star Wars™ rakennussarja saa stressin haihtumaan. Se on upea lahja itselle tai toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja Star Wars -faneille ja harrastajille.
  • Rakennettava Mos Eisleyn kanttiini -malli on avattuna 19 cm korkea, 52 cm leveä ja 58 cm syvä. Kun yhdistät siihen lisärakennukset ja kaksi maakiituria, se kruunaa sisustuksen.
  • Paristoja ei tarvita – tämä setti on konkreettinen, keskittymiskykyä vaativa rakennuskokemus, jossa tarvitaan vain LEGO® palikoita. Joten hemmottele itseäsi ansaitulla tauolla ja nauti kaikille Star Wars™ -rakennuksen rakentamisesta.
  • Selkeiden ohjeiden avulla uudetkin LEGO® rakentajat voivat rakentaa itsevarmalla otteella. Mukana on myös kuvitettu vihkonen, jossa on tietoa setistä, sen suunnittelijasta ja settiä inspiroineista Star Wars™ -tarinoista.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO® Star Wars setti on osa LEGO rakennussarjojen kokoelmaa, joka on kehitetty sinulle, seuraavaa hauskaa ja luovaa tee se itse -projektiasi etsivä vaativa harrastaja.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa, kerta toisensa jälkeen. Voimaa ei tarvita!
  • LEGO® palikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki Star Wars™ -rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit täällä Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.