Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75314 The Bad Batch ja hyökkäyssukkula

Rakennettava hyökkäyssukkula Bad Batch -kloonien seikkailuihin

Julkaisupäivä: 1. elokuuta 2021

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75314
Kappaleita 969
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 129,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75314 The Bad Batch ja hyökkäyssukkula kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä Bad Batchin klooneja, muistella Star Wars: The Bad Batch -sarjan kohtauksia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoitaan tämän yksityiskohtaisen LEGO® palikoista rakennettavan hyökkäyssukkulan (75314) avulla.
  • Mukana on elokuun 2021 uutuutena viiden Bad Batch -kloonin LEGO® minihahmot: Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair. Setissä on myös valikoima aseita, Techin rakennettava reppu ja gonkdroidiin LEGO hahmo.
  • Rakennettavassa sukkulalelussa on laskeutumis- ja lentotiloihin säädettävät siivet, 2 jousitoimista asetta ja irrotettava selkäevä, joka helpottaa leikkejä ohjaamossa ja yksityiskohtaisessa matkustamossa, joihin mahtuu 2 LEGO® minihahmoa.
  • Matkustamossa on tilaa 2 minihahmolle ja aseiden säilyttämiseen. Setissä on myös kiituri, jossa on 2 nuppipyssyä, ja toinen kiituri, johon voi kiinnittää sädeaseen entistä monipuolisimpiin leikkeihin.
  • Tämä rakennuslelu sopii täydellisesti hauskoihin päivittäisiin leikkihetkiin niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Bad Batchin hyökkäyssukkula on 20 cm korkea, 25 cm pitkä ja 13 cm leveä siivet taitettuna ylös. Se on upea koriste seikkailuleikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 969-osaisen setin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää helposti seurattavat ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO® Star Wars™ settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille. Uppoudu omiin roolileikkeihin tai rakenna vaikuttavat rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.