Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula 75314

Rakennettava hykkyssukkula Bad Batch -kloonien seikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula
SKU 75314
EAN 5702016914436
Kappaleita 969
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 90,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula 75314 kuvaus

Sekä vanhat että uudet Star Wars -fanit voivat pitää hauskaa tämän uusimman LEGO Star Wars -lisäosan kanssa. LEGO Bad Batch Shuttle Star Wars: The Bad Batch -elokuvasta on vaikuttava hyökkäyssukkula, joka on valmistettu 969 tiilestä. Suunnittelu on erittäin yksityiskohtaista, joten pääset todella mukaan Bad Batch -kloonien maailmaan.

Ajoneuvossa on säädettävät siivet, jousikuormitteiset aseet ja useita vauhtipyöriä. Lisäksi LEGO 75314 sisältää viisi Bad Batch -kloonien minifiguuria sekä Gonk Droidin hahmon. Tämä sarja on loistava lisä mihin tahansa Star Wars -kokoelmaan tai loistava alku uudelle kokoelmalle.

Lapsille ja aikuisille

LEGO Bad Batch Shuttle on suunniteltu täydelliseksi sarjaksi jo 9-vuotiaille. Sarjan mukana toimitetaan selkeät rakennusohjeet, joten hyökkäyssukkulan kokoaminen on helppoa myös niille, joilla ei ole LEGO-kokemusta. Tämän ansiosta LEGO 75314 on ihanteellinen lahja kaikille Star Wars- tai LEGO-faneille.

Voit toistaa Star Wars: The Bad Batch -elokuvan tarinat yksityiskohtaisesti tai keksiä omia tarinoita näiden jännittävien hahmojen ja poikkeuksellisen sukkulan avulla. Ja kun et leiki sillä jonkin aikaa, noin 20 senttimetriä korkea, 25 senttimetriä pitkä ja 13 senttimetriä leveä sukkula näyttää hyvältä huoneessasi.

Lisäosa LEGO Star Wars -universumista

LEGO on luonut Star Wars -universumin innoittamia rakennussarjoja vuodesta 1999 lähtien. LEGO-tiilistä voi jo rakentaa esimerkiksi keisarillisen sukkulan, Darth Vaderin kypärän, Millennium Falconin ja Yodan. Ja tämä on vain pieni osa LEGO Star Wars -valikoimasta.

Koska sarja on rakennettavissa jo 9-vuotiaille, se on varmasti hitti kaikenikäisten Star Wars- ja LEGO-fanien keskuudessa. Vanhempana on myös hauskaa rakentaa setti yhdessä lapsen kanssa. Sen jälkeen voit viettää tuntikausia nauttien tämän LEGO-setin tarjoamista monista mahdollisuuksista.

  • Lapset voivat leikkiä Bad Batchin klooneja, muistella Star Wars: The Bad Batch -sarjan kohtauksia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoitaan tämän yksityiskohtaisen LEGO palikoista rakennettavan hyökkäyssukkulan (75314) avulla.
  • Mukana on elokuun 2021 uutuutena viiden Bad Batch -kloonin LEGO minihahmot: Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair. Setissä on myös valikoima aseita, Techin rakennettava reppu ja gonkdroidiin LEGO hahmo.
  • Rakennettavassa sukkulalelussa on laskeutumis- ja lentotiloihin säädettävät siivet, 2 jousitoimista asetta ja irrotettava selkäevä, joka helpottaa leikkejä ohjaamossa ja yksityiskohtaisessa matkustamossa, joihin mahtuu 2 LEGO minihahmoa.
  • Matkustamossa on tilaa 2 minihahmolle ja aseiden säilyttämiseen. Setissä on myös kiituri, jossa on 2 nuppipyssyä, ja toinen kiituri, johon voi kiinnittää sädeaseen entistä monipuolisimpiin leikkeihin.
  • Tämä rakennuslelu sopii täydellisesti hauskoihin päivittäisiin leikkihetkiin niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Bad Batchin hyökkäyssukkula on 20 cm korkea, 25 cm pitkä ja 13 cm leveä siivet taitettuna ylös. Se on upea koriste seikkailuleikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 969-osaisen setin Star Wars -fanille, jolle LEGO on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää helposti seurattavat ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille. Uppoudu omiin roolileikkeihin tai rakenna vaikuttavat rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.