Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula 75314

Rakennettava hykkyssukkula Bad Batch -kloonien seikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula
SKU 75314
EAN 5702016914436
Kappaleita 969
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO The Bad Batch ja hyökkäyssukkula 75314 kuvaus

Lapsista on hauskaa leikkiä klooniyksikkö 99:n tehtäviä tällä Star Wars: The Bad Batch -sarjaan perustuvalla palikoista rakennetulla The Bad Batch ja hyökkäyssukkula -setillä (75314). Sukkulassa on suuret siivet, jotka liikkuvat ylös ja alas laskeutumis- ja lentotiloihin, 2 jousitoimista asetta ja avattava ohjaamo 2 LEGO minihahmolle ja takana matkustamo, jossa on tilaa 2 LEGO minihahmolle ja aseiden säilyttämiseen. Nosta selkäevä pois, niin sisätiloissa on helpompi leikkiä.

Jännitystä tihkuvaa toimintaa
Setissä on elokuun 2021 uutuutena 5 LEGO Bad Batch klooniminihahmoa: Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair. Mukana on myös gonkdroidin LEGO hahmo sekä hienoja aseita ja 2 rakennettavaa kiituria innostamaan mielikuvitusleikkeihin sekä vaiheittaiset ohjeet auttamaan rakentamisessa.

Suurenmoisia rakennusleluja
LEGO Group on toteuttanut Star Wars -universumista tuttuja eeppisiä tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, jonka hauskat lahjaideat ilahduttavat lapsia ja kaikenikäisiä faneja.

  • Lapset voivat leikkiä Bad Batchin klooneja, muistella Star Wars: The Bad Batch -sarjan kohtauksia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoitaan tämän yksityiskohtaisen LEGO palikoista rakennettavan hyökkäyssukkulan (75314) avulla.
  • Mukana on elokuun 2021 uutuutena viiden Bad Batch -kloonin LEGO minihahmot: Tech, Echo, Hunter, Wrecker ja Crosshair. Setissä on myös valikoima aseita, Techin rakennettava reppu ja gonkdroidiin LEGO hahmo.
  • Rakennettavassa sukkulalelussa on laskeutumis- ja lentotiloihin säädettävät siivet, 2 jousitoimista asetta ja irrotettava selkäevä, joka helpottaa leikkejä ohjaamossa ja yksityiskohtaisessa matkustamossa, joihin mahtuu 2 LEGO minihahmoa.
  • Matkustamossa on tilaa 2 minihahmolle ja aseiden säilyttämiseen. Setissä on myös kiituri, jossa on 2 nuppipyssyä, ja toinen kiituri, johon voi kiinnittää sädeaseen entistä monipuolisimpiin leikkeihin.
  • Tämä rakennuslelu sopii täydellisesti hauskoihin päivittäisiin leikkihetkiin niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Bad Batchin hyökkäyssukkula on 20 cm korkea, 25 cm pitkä ja 13 cm leveä siivet taitettuna ylös. Se on upea koriste seikkailuleikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 969-osaisen setin Star Wars -fanille, jolle LEGO on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää helposti seurattavat ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille. Uppoudu omiin roolileikkeihin tai rakenna vaikuttavat rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.