Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75277 Boba Fett -kypärä

LEGO Star Wars Boba Fett kypärä on näyttävä keräilymalli esille asetettavaksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boba Fett -kypärä
SKU 75277
Kappaleita 625
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75277 Boba Fett -kypärä kuvaus

  • Rakenna tämä upea Boba Fettin kypärä -keräilymalli (75277) kunnianosoituksena yhdelle Star Wars™ -universumin pelottavimmista palkkionmetsästäjistä. Samalla pääset haastamaan LEGO® rakennustaitosi.
  • Boba Fettin kypärän aidot yksityiskohdat on toteutettu silmiä hivelevän kauniisti LEGO® palikoilla. Nimikyltilliselle jalustalle asetettuna malli palauttaa mieleen muistoja Star Wars™ -elokuvien jännittävistä kohtauksista.
  • Boba Fettin kypärä kuuluu LEGO® Star Wars™ -keräilymallien sarjaan. Tutustu myös Iskusotilaan kypärään (75276).
  • Tämä 625-osainen Star Wars™ Boba Fett™ -kypärä on haastava rakennuskokemus, joka sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille ja kokeneille LEGO® rakentajille.
  • LEGO® Star Wars™ Boba Fett -kypärä on 21 cm korkea, 11 cm leveä ja 11 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan, ja sen vaikuttavat yksityiskohdat ihastuttavat kaikkia Star Wars -faneja.
  • Ilman paristoja toimiva upea malli on suunnattu luoville aikuisille. Se on stressiä lievittävä, rentouttava rakennuskokemus. Joten hengähdä syvään, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna mahtava Star Wars™ -keräilymalli.
  • Ajattelitko ostaa tämän Boba Fett -keräilymallin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille faneille. Rakennettavat mallit voi asettaa esille tai niillä voi leikkiä Star Wars -elokuvista tuttuja kohtauksia ja omia jännittäviä tarinoita. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että tämä LEGO Star Wars™ -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaukaisissa galakseissa).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.