Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Boba Fett -kypärä 75277

LEGO Star Wars Boba Fett kypr on nyttv kerilymalli esille asetettavaksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boba Fett -kypärä
SKU 75277
EAN 5702016617221
Kappaleita 625
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Boba Fett -kypärä 75277 kuvaus

Rakenna Boba Fettin kypärä (75277) – LEGO toisinto galaksin vaarallisimpiin lukeutuvan palkkionmetsästäjän kypärästä. Kypärän tutut muodot ja aidot yksityiskohdat on toteutettu kauniisti LEGO palikoilla, joten tämä LEGO Star Wars setti on mahtava lahjaidea aikuisille faneille. Se tarjoaa haastetta kokeneillekin LEGO rakentajille.

Rakenna ja laita esille
Tässä LEGO Boba Fett keräilymallissa on nimikyltillinen jalusta, joten sen voi asettaa esille kotiin, toimistoon tai mihin vain. Jos haluat lisää rakennushaasteita, tutustu LEGO Star Wars aiheiseen tammikuun 2020 uutuussettiin – Iskusotilaan kypärä (75276).

Star Wars -toimintaa kaikenikäisille!
The LEGO Group on luonut palikoista rakennettuja versioita Star Wars -elokuvista tutuista tähtialuksista, kulkuneuvoista, tapahtumapaikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars teema on saanut valtaisan suosion ja se sisältää laajan valikoiman rakennussarjoja kaikenikäisille faneille – joten tervetuloa mukaan!

  • Rakenna tämä upea Boba Fettin kypärä -keräilymalli (75277) kunnianosoituksena yhdelle Star Wars -universumin pelottavimmista palkkionmetsästäjistä. Samalla pääset haastamaan LEGO rakennustaitosi.
  • Boba Fettin kypärän aidot yksityiskohdat on toteutettu silmiä hivelevän kauniisti LEGO palikoilla. Nimikyltilliselle jalustalle asetettuna malli palauttaa mieleen muistoja Star Wars -elokuvien jännittävistä kohtauksista.
  • Boba Fettin kypärä kuuluu LEGO Star Wars -keräilymallien sarjaan. Tutustu myös Iskusotilaan kypärään (75276).
  • Tämä 625-osainen Star Wars Boba Fett -kypärä on haastava rakennuskokemus, joka sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille ja kokeneille LEGO rakentajille.
  • LEGO Star Wars Boba Fett -kypärä on 21 cm korkea, 11 cm leveä ja 11 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan, ja sen vaikuttavat yksityiskohdat ihastuttavat kaikkia Star Wars -faneja.
  • Ilman paristoja toimiva upea malli on suunnattu luoville aikuisille. Se on stressiä lievittävä, rentouttava rakennuskokemus. Joten hengähdä syvään, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna mahtava Star Wars -keräilymalli.
  • Ajattelitko ostaa tämän Boba Fett -keräilymallin Star Wars -fanille, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO Star Wars rakennussetit sopivat erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille faneille. Rakennettavat mallit voi asettaa esille tai niillä voi leikkiä Star Wars -elokuvista tuttuja kohtauksia ja omia jännittäviä tarinoita. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
  • LEGO palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että tämä LEGO Star Wars -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaukaisissa galakseissa).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.