Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Boba Fettin tähtilaiva 75312

Boba Fettin nuppeja ampuva thtilaiva leikkeihin ja koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boba Fettin tähtilaiva
SKU 75312
EAN 5702016913859
Kappaleita 593
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Boba Fettin tähtilaiva 75312 kuvaus

Star Wars: The Mandalorian -sarjan fanit voivat leikkiä palkkionmetsästysseikkailuja ja taisteluita tällä Boba Fettin tähtilaivan (75312) upealla LEGO palikkaversiolla. Siinä on lentoleikkejä helpottava kahva, avattava ohjaamo LEGO minihahmolle, kääntyvät siivet, 2 nuppipyssyä ja 2 kääntyvää kaksoissädetykkiä (joilla ei voi ampua). Tässä laadukkaassa setissä on myös Boba Fettin ja Mandalorialaisen LEGO minihahmot aseineen sekä karboniittipalikka, joka mahtuu tähtilaivan lokeroon.

Leikkeihinja koristeeksi
Setissä on myös kuljetusajoneuvo tähtilaivan siirtämiseen. Lapset voivat käyttää sitä myös jalustana, johon tämän upean rakennuslelun voi kiinnittää pystysuoraan lentoasentoon. Mukana on selkeät ohjeet, jotta LEGO aloittelijatkin osaavat rakentaa itsevarmalla otteella.

Galaksin täydeltä riemua
LEGO Group on luonut Star Wars -saagasta tuttujen tähtihävittäjien, kulkuneuvojen, paikkojen ja hahmojen palikkaversioita jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars teemasta on tullut valtavan suosittu, ja nämä rakennussarjat ovat upeita lahjoja kaikenikäisille faneille.

  • Lapset voivat leikkiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta tuttuja taisteluita tai omia palkkionmetsästysseikkailujaan tällä Boba Fettin avaruusaluksen (75312) upealla LEGO palikkaversiolla.
  • Setissä on 2 LEGO minihahmoa: Boba Fett sädeaseineen ja Mandalorialainen sädekivääreineen ja beskarkeihäineen. Mukana on myös karboniittipalikka, joka saa luovat leikit täyteen vauhtiin.
  • Tähtilaivassa on lentoleikkejä helpottava kahva, avattava ohjaamo LEGO minihahmolle, kääntyvät siivet, 2 nuppipyssyä, 2 kääntyvää kaksoissädetykkiä (joilla ei voi ampua) ja lokero karboniittipalikalle.
  • Setissä on myös kuljetusajoneuvo tähtilaivan siirtämiseen. Se toimii myös hienona esittelyjalustana, jolla rakentajat voivat esitellä luomustaan pystysuorassa lentoasennossa.
  • Tämä rakennuslelusetti kutsuu hauskaan ja luovaan puuhaan niin yksin kuin yhdessä ystävien kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille trenditietoisille lapsille.
  • Tähtilaiva on8 cm korkea, 20 cm pitkä ja 20 cm leveä. Se on vaikuttava koriste, joka lumoaa myös nuoren rakentajan ystävät.
  • Etsitkö upeaa rakennuslelua lapselle, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Tämä 593-osainen Star Wars -setti sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa jedimäisellä itsevarmuudella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Uppoudu omiin tarinoihin tai rakenna palikoista aidonoloiset pienoismallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja varmasti, joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia testataan huolellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.