Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kloonisotilaan komentokeskus 40558

Hauska kloonisotilaiden varustesetti taisteluleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kloonisotilaan komentokeskus
SKU 40558
Kappaleita 66
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 12,56 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kloonisotilaan komentokeskus 40558 kuvaus

Lapset pääsevät punomaan kloonisotilaiden juonia LEGO Star Wars Kloonisotilaan komentokeskus (40558) setin parissa. Yli 6-vuotiaille. Komentokeskuksessa on ylös nousevat rampit ja aseteline 2 sädekiväärille. Mukana on 3 LEGO minihahmoa – kloonikomentaja ja 2 kloonisotilasta – joista jokainen on varustettu asein taisteluita varten. Nopeasti rakennettava, helposti mukaan otettava setti on mainio syntymäpäivä- tai yllätyslahja kekseliäille lapsille, jotka haluavat laajentaa LEGO Star Wars kokoelmaansa.

  • Pientä rakenneltavaa ja taisteluleikkejä – Lasten mielikuvitus lähtee lentoon, kun he ryhtyvät leikkiin nostettavan rampin ja 2 sädekiväärin asetelineen LEGO Star Wars Kloonisotilaan komentokeskuksella (40558)
  • 3 LEGO minihahmoa roolileikkeihin – Laserpistoolilla varustettu kloonikomentaja ja 2 kloonisotilasta, joilla molemmilla laserkiväärit. Setissä on 66 osaa, ja se soveltuu yli 6-vuotiaille lapsille
  • Leikit aina mukana – Komentokeskus on 8 cm korkea, 7 cm leveä ja 7 cm syvä, joten tämä kompakti setti kulkee helposti mukana lapsen repussa

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.