Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO R2-D2 75308

Rakennettava LEGO Star Wars R2-D2 pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO R2-D2
SKU 75308
EAN 5702016914191
Kappaleita 2314
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 239,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO R2-D2 75308 kuvaus

Muistele Star Warsin klassikkohetkiä, kun rakennat tätä poikkeuksellisen yksityiskohtaista R2-D2 LEGO droidihahmoa. Tämä toukokuun 2021 nerokas uutuusmalli pursuaa aitoja yksityiskohtia: sisäänvedettävä keskimmäinen jalka, pyörivä pää, avattavat ja ulosvedettävät etuluukut, periskooppi, jonka voi vetää ylös ja kääntää, ja Luke Skywalkerin valomiekka kätkettynä päässä olevaan lokeroon.

Rakenna ja aseta näytteille
Tämän hienon rakennettavan pienoismallin mukana on rakennettava jalusta, jossa on tietolaatta, R2-D2 LEGO droidihahmo ja harvinainen Lucasfilmin 50-vuotista historiaa juhlistava LEGO palikka. Ne täydentävät upeaa kotiin tai työpaikalle sopivaa katseenvangitsijaa.

Erityinen lahja
Tämä aikuisille suunnattuun korkealaatuiseen LEGO Star Wars rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva setti on hieno lahja itselle, Star Wars -faneille ja taitaville LEGO rakentajille.

  • Rakenna näytteille tämä upean yksityiskohtainen toukokuun 2021 uutuus: R2-D2 (75308) on LEGO palikoista rakennettava pienoismalli Star Wars -saagan ikonisesta hahmosta.
  • Aitoihin ominaisuuksiin kuuluvat sisäänvedettävä keskimmäinen jalka, kääntyvä pää, avattavat ja ulosvedettävät etuluukut ja säädettävä periskooppi sekä valomiekka, joka on kätketty droidin päässä olevaan lokeroon.
  • Sisältää rakennettavan, tietolaatalla varustetun jalustan, LEGO Star Wars R2-D2 LEGO droidihahmon ja harvinaisen Lucasfilmin 50-vuotista historiaa juhlistavan LEGO palikan.
  • Tämä ensiluokkainen setti kuuluu rakennettavien LEGO Star Wars pienoismallien keräilysarjaan.
  • Tämä 2 315-osainen setti on haastava ja palkitseva rakennelma ja hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars -tuntijoille ja LEGO Star Wars faneille.
  • Tämä keräiltävä, palikoista rakennettava R2-D2-pienoismalli on 31 cm korkea, 20 cm leveä ja 15 cm syvä. Se on vaikuttava koriste niin kotona kuin työpaikallakin.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin Star Wars -tuotteiden keräilijälle, joka rakentaa LEGO palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Mukana on selkeät ohjeet, jotta hän suoriutuu tästä monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.
  • Aikuisille suunnatut keräiltävät LEGO Star Wars setit on suunniteltu vaativille harrastajille, jotka haluavat rentoutua tee se itse -projektien parissa mielekkäällä, luovalla ja hauskalla tavalla.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja napakasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.