Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO R2-D2 75308

Rakennettava LEGO Star Wars R2-D2 pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO R2-D2
SKU 75308
EAN 5702016914191
Kappaleita 2314
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 239,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO R2-D2 75308 kuvaus

Jopa ihmiset, jotka eivät ole suuria Star Wars -faneja, tunnistavat söpön R2-D2-droidin. Tämä droid on varastanut monien ihmisten sydämet. Star Wars -elokuvien takana olevan Lucasfilmin 50-vuotisjuhlan kunniaksi LEGO on julkaissut uuden version R2-D2:sta.

Tämä malli on täynnä aitoja yksityiskohtia, ja se on tehty ihailtavaksi yhä uudelleen ja uudelleen. LEGO R2-D2:n mukana tulee jalusta ja tietokortti. Voit siis tehdä LEGO 75308:sta todellisen katseenvangitsijan kotiisi tai toimistoosi.

Ihaile yksityiskohtia

LEGO 75308 on täynnä hauskoja ja upeita yksityiskohtia. Yksi vaikuttavimmista yksityiskohdista on Luke Skywalkerin piilotettu valosapeli. Tämä ikoninen miekka on piilotettu R2-D2:n pään sisälle.

Lisäksi pää on käännettävissä, mallin etuosassa olevat ulosvedettävät luukut voidaan avata ja mallissa on sisäänvedettävä keskijalka. Jos vedät tämän keskimmäisen jalan sisään, voit ohjata droidia. Aluksessa on myös periskooppi, jonka voi nostaa ylös. Näin R2-D2 voi aina pitää kaikkea silmällä.

Kompleksinen rakenne aloittelijoille

Eikö sinulla ole vielä paljon kokemusta LEGOista ja pelkäätkö, että R2-D2 on liian korkea? Ei tarvitse olla. Tässä LEGO-sarjassa on selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla myös vähän rakennuskokemusta omaavat aikuiset voivat koota sarjan.

2315 osaa tarjoavat tuntikausia rakennushupia. Sen jälkeen voit nauttia tästä upeasta mallista yhä uudelleen ja uudelleen. R2-D2 on noin 31 senttimetriä korkea, 20 senttimetriä leveä ja 15 senttimetriä syvä. Tämä on varmasti katseenvangitsija, mihin tahansa laitatkin sen.

Osa laajasta LEGO Star Wars -universumista

LEGO on valmistanut LEGO Star Wars -sarjoja vuodesta 1999. Kaikenlaisia elokuvien ikonisia hahmoja ja ajoneuvoja on jo muutettu pieniksi tiiliskiviksi. Kokoelman kohokohtiin kuuluvat muun muassa Millennium Falcon, A-Wing Starfighter ja Imperial TIE Fighter. Star Wars -fanina voit siis kerätä oman Star Wars -universumisi yhdessä.

Kaikki mallit tarjoavat tuntikausia rakenteluhupia ja paljon leikkiä sen jälkeen. Ne ovat hienoja näytteillepantavia, mutta niiden monien yksityiskohtien ja mahdollisuuksien ansiosta niiden avulla on myös hauska luoda omia Star Wars -seikkailuja. Tämä R2-D2:n keräilymalli on ehdoton hankinta. Minne laitat tämän söpön droidin?

  • Rakenna näytteille tämä upean yksityiskohtainen toukokuun 2021 uutuus: R2-D2 (75308) on LEGO palikoista rakennettava pienoismalli Star Wars -saagan ikonisesta hahmosta.
  • Aitoihin ominaisuuksiin kuuluvat sisäänvedettävä keskimmäinen jalka, kääntyvä pää, avattavat ja ulosvedettävät etuluukut ja säädettävä periskooppi sekä valomiekka, joka on kätketty droidin päässä olevaan lokeroon.
  • Sisältää rakennettavan, tietolaatalla varustetun jalustan, LEGO Star Wars R2-D2 LEGO droidihahmon ja harvinaisen Lucasfilmin 50-vuotista historiaa juhlistavan LEGO palikan.
  • Tämä ensiluokkainen setti kuuluu rakennettavien LEGO Star Wars pienoismallien keräilysarjaan.
  • Tämä 2 315-osainen setti on haastava ja palkitseva rakennelma ja hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars -tuntijoille ja LEGO Star Wars faneille.
  • Tämä keräiltävä, palikoista rakennettava R2-D2-pienoismalli on 31 cm korkea, 20 cm leveä ja 15 cm syvä. Se on vaikuttava koriste niin kotona kuin työpaikallakin.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin Star Wars -tuotteiden keräilijälle, joka rakentaa LEGO palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Mukana on selkeät ohjeet, jotta hän suoriutuu tästä monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.
  • Aikuisille suunnatut keräiltävät LEGO Star Wars setit on suunniteltu vaativille harrastajille, jotka haluavat rentoutua tee se itse -projektien parissa mielekkäällä, luovalla ja hauskalla tavalla.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja napakasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.