Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75316 Mandalorialainen tähtihävittäjä

Supersiisti mandalorialainen tähtihävittäjä toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mandalorialainen tähtihävittäjä
SKU 75316
Kappaleita 544
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 59,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75316 Mandalorialainen tähtihävittäjä kuvaus

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan intohimoisista faneista on hauskaa rakentaa tämä Mandalorialaisen tähtihävittäjän (75316) erittäin yksityiskohtainen LEGO® palikkaversio ja leikkiä sillä.
  • Setissä on elokuun 2021 uutuutena 3 LEGO® minihahmoa: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon ja mandalorialainen lojalisti. Kaikilla hahmoilla on sädepistoolit ja rakettireput innostamaan kekseliäisiin leikkeihin.
  • Tähtihävittäjässä on avattava ohjaamo 2 LEGO® minihahmolle, 2 nuppiasetta, 2 jousitoimista asetta ja säädettävät siivet – käännä pystysuoraan laskeutumista varten ja taita siivet alas ja käännä ohjaamo lentotilaa varten.
  • Tämä hauska ja toiminnantäyteinen rakennuslelu sopii upeasti niin omatoimisiin ja kuin yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mandalorialainen tähtihävittäjä on 6 cm korkea, 33 cm pitkä ja 30 cm leveä. Se kerää katseet koristeena leikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 544-osaisen rakennussarjan Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu jedimäisellä itsevarmuudella.
  • LEGO® Star Wars™ settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille ihmisille, jotta he voivat leikkiä saagan ikimuistoisia kohtauksia, omia tarinoitaan tai rakentaa keräiltäviä pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat laatustandardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina helposti ja varmasti.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.