Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mandalorialainen tähtihävittäjä 75316

Supersiisti mandalorialainen thtihvittj toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mandalorialainen tähtihävittäjä
SKU 75316
EAN 5702016914450
Kappaleita 544
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mandalorialainen tähtihävittäjä 75316 kuvaus

Lapset voivat rakentaa Mandalorialaisen tähtihävittäjän (75316) yksityiskohtaisen LEGO version ja leikkiä Star Wars: The Clone Wars -sarjan ikimuistoisia toimintakohtauksia. Hävittäjässä on avattava ohjaamo 2 LEGO minihahmolle, 2 nuppiasetta, 2 jousitoimista asetta ja säädettävät siivet. Käännä siivet pystysuoraan laskeutumisasentoon tai taita siivet alas ja käännä ohjaamo virtaviivaiseen lentoasentoon.

Eeppisiä seikkailuja
Setissä on elokuun 2021 uutuutena 3 LEGO minihahmoa: mandalorialaiset soturit Bo-Katan Kryze ja Gar Saxon ja mandalorialainen lojalisti. Mukana on myös 5 sädepistoolia ja rakettireppu jokaiselle minihahmolle. Ne saavat lasten mielikuvituksen vauhtiin. Tämä hauska rakennuslelu sisältää vaiheittaiset ohjeet, ja se on upea lahja Star Wars -faneille ja luoville lapsille.

Galaksin täydeltä hupia
LEGO Group on rakentanut Star Wars -universumin tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, jonka upeat setit ilahduttavat kaikenikäisiä faneja.

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan intohimoisista faneista on hauskaa rakentaa tämä Mandalorialaisen tähtihävittäjän (75316) erittäin yksityiskohtainen LEGO palikkaversio ja leikkiä sillä.
  • Setissä on elokuun 2021 uutuutena 3 LEGO minihahmoa: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon ja mandalorialainen lojalisti. Kaikilla hahmoilla on sädepistoolit ja rakettireput innostamaan kekseliäisiin leikkeihin.
  • Tähtihävittäjässä on avattava ohjaamo 2 LEGO minihahmolle, 2 nuppiasetta, 2 jousitoimista asetta ja säädettävät siivet – käännä pystysuoraan laskeutumista varten ja taita siivet alas ja käännä ohjaamo lentotilaa varten.
  • Tämä hauska ja toiminnantäyteinen rakennuslelu sopii upeasti niin omatoimisiin ja kuin yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 9 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mandalorialainen tähtihävittäjä on 6 cm korkea, 33 cm pitkä ja 30 cm leveä. Se kerää katseet koristeena leikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 544-osaisen rakennussarjan Star Wars -fanille, jolle LEGO on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu jedimäisellä itsevarmuudella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille ihmisille, jotta he voivat leikkiä saagan ikimuistoisia kohtauksia, omia tarinoitaan tai rakentaa keräiltäviä pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat laatustandardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina helposti ja varmasti.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.