Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Imperiumin tutkadroidi 75306

Yksityiskohtainen, palikoista rakennettava Imperiumin tutkadroidi -pienoismalli koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin tutkadroidi
SKU 75306
EAN 5702016914184
Kappaleita 683
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Imperiumin tutkadroidi 75306 kuvaus

Muistele Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvan eeppistä toimintaa jääplaneetta Hothilla rakentaessasi Imperiumin tutkadroidin (75306). Droidin jalat voi asetella eri asentoihin, ja mukana on läpikuultava palikoista rakennettava pylväs, joka ”kannattelee” sitä rakennettavan lumisen maiseman yllä.

Upea katseenvangitsija
Tietokyltti viimeistelee tämän halutun koriste-esineen, joka näyttää vaikuttavalta toimiston pöydällä tai kotona.

Toivelistan ykköslahja
Tämä aikuisille suunnattu ensiluokkaisten LEGO Star Wars settien kokoelmaan kuuluva monitahoinen rakennussarja on vaikuttava ja hauskan rakennuselämys. Jokainen tuttu yksityiskohta rakennetaan LEGO tyyliin. Setti on hieno lahja itselle ja hauska lahja Star Wars -fanille tai kokeneelle LEGO fanille.

  • Siirry Hothin jääplaneetalle ja palauta mieleen Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvan klassikkokohtaukset tämän yksityiskohtaisen, rakennettavan Imperiumin tutkadroidi (75306) -pienoismallin parissa.
  • Rakennettavassa LEGO droidihahmossa on liikuteltavat jalat, ja sen mukana on läpikuultava palikoista rakennettu pylväs, jonka avulla se ”leijuu” rakennettavan lumisen maiseman yllä. Setti sisältää myös tietokyltin.
  • Tämä ensiluokkainen setti kuuluu aikuisille suunnattujen keräiltävien LEGO Star Wars pienoismallien sarjaan.
  • Tämä 683-osainen setti on monitahoinen ja palkitseva rakennuselämys. Se on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars -tuntijoille tai kokeneille LEGO rakentajille.
  • Tämä rakennettava malli on 27 cm korkea, 24 cm leveä ja 11 cm syvä. Se ei vie paljon tilaa esille asetettuna, mutta se kiinnittää taatusti kaikkien huomion.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin Star Wars -keräilijälle, joka ei ole aiemmin rakentanut LEGO palikoilla? Ei hätää. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla hän suoriutuu rakentamisesta itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars keräilysetit on suunniteltu vaativille aikuisille, jotka nauttivat vapaa-ajallaan mielekkäistä ja luovista projekteista. Näiden settien parissa voi rentoutua ja pitää hauskaa.
  • LEGO osat täyttävät alan vaativat standardit, joten ne kiinnittyvät helposti ja napakasti joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.