Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75315 Imperiumin kevyt risteilijä

Kaikkien aikojen ensimmäinen LEGO palikoista rakennettava Imperiumin kevyt risteilijä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin kevyt risteilijä
SKU 75315
Kappaleita 1336
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 159,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75315 Imperiumin kevyt risteilijä kuvaus

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan fanit voiva leikkiä 2. kauden sankarien ja pahisten välisiä eeppisiä taisteluita kaikkien aikojen ensimmäisellä palikoista rakennettavalla Imperiumin kevyen risteilijän (75315) pienoismallilla.
  • Setissä on 5 LEGO® minihahmoa: Mandalorialainen, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon ja elokuun 2021 uutuutena Dark trooper -sotilas sekä Lapsen (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana) LEGO hahmo.
  • Tähtilaivan komentosilta toimii myös lentoleikkejä helpottavana kahvana. Siinä on 2 pyörivää tykkitornia jousitoimisine aseineen, 2 minikokoista TIE-hävittäjää ja laukaisin sekä luukku, josta pääsee matkustamoon.
  • Hienoihin aseisiin ja tarvikkeisiin kuuluvat Mandalorialaisen Amban-vaihepulssitarkkuuskivääri ja keihäs, Moff Gideonin mustateräinen valomiekka, 2 lämpöräjähdettä ja sähkökiikari innostamaan luoviin leikkeihin.
  • Tämä upea, luova rakennuslelu on mainio syntymäpäivä- tai joululahja tai hauska yllätys 10 vuotta täyttäneille trenditietoisille lapsille ja Star Wars™ -faneille.
  • Imperiumin kevyt risteilijä on 13 cm korkea, 58 cm pitkä ja 22 cm leveä. Se on hauska rakentaa yksin tai ystävien kanssa ja se on huomiota herättävä koriste.
  • Ajattelitko ostaa tämän 1 336-osaisen rakennuslelusetin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää helposti seurattavat ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarjat sopivat mainiosti lapsille ja aikuisille faneille Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien tai omien hauskojen seikkailujen leikkimiseen. Keräiltävät rakennuslelut näyttävät hyvältä myös esillä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.