Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Imperiumin kevyt risteilijä 75315

Kaikkien aikojen ensimminen LEGO palikoista rakennettava Imperiumin kevyt risteilij!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin kevyt risteilijä
SKU 75315
EAN 5702016914443
Kappaleita 1336
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 111,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Imperiumin kevyt risteilijä 75315 kuvaus

Tämä LEGO palikoista rakennettava Imperiumin kevyen risteilijän (75315) pienoismalli tarjoaa faneille galaksin täydeltä Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kauden seikkailuja. Risteilijän komentosilta toimii myös kahvana lentoleikeissä, ja siinä on 2 pyörivää tykkitornia jousitoimisine aseineen sekä 2 minikokoista TIE-hävittäjää ja laukaisin. Luukusta pääsee helposti matkustamoon, jossa on hologrammipöytä ja säilytystilaa sähkökiikarille ja muille tarvikkeille.

Taisteluleikkejä
Tässä laadukkaassa setissä on 5 LEGO minihahmoa: Mandalorialainen, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon ja Dark trooper -sotilas sekä Lapsen (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana) LEGO hahmo. Hienoihin aseisiin kuuluvat Mandalorialaisen Amban-vaihepulssitarkkuuskivääri ja keihäs sekä Moff Gideonin mustavalomiekka sankarin ja pahiksen välisiin taisteluleikkeihin.

Hauskoja LEGO Star Wars leikkejä
Tämä setti on suurenmoinen lahjaidea trenditietoisille lapsille ja faneille, ja se sisältää vaiheittaiset rakennusohjeet. Tutustu koko LEGO Star Wars valikoimaan, josta löytyy hienoja rakennussarjoja kaikenikäisille.

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan fanit voiva leikkiä 2. kauden sankarien ja pahisten välisiä eeppisiä taisteluita kaikkien aikojen ensimmäisellä palikoista rakennettavalla Imperiumin kevyen risteilijän (75315) pienoismallilla.
  • Setissä on 5 LEGO minihahmoa: Mandalorialainen, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon ja elokuun 2021 uutuutena Dark trooper -sotilas sekä Lapsen (Grogu, joka tunnetaan myös Yoda-vauvana) LEGO hahmo.
  • Tähtilaivan komentosilta toimii myös lentoleikkejä helpottavana kahvana. Siinä on 2 pyörivää tykkitornia jousitoimisine aseineen, 2 minikokoista TIE-hävittäjää ja laukaisin sekä luukku, josta pääsee matkustamoon.
  • Hienoihin aseisiin ja tarvikkeisiin kuuluvat Mandalorialaisen Amban-vaihepulssitarkkuuskivääri ja keihäs, Moff Gideonin mustateräinen valomiekka, 2 lämpöräjähdettä ja sähkökiikari innostamaan luoviin leikkeihin.
  • Tämä upea, luova rakennuslelu on mainio syntymäpäivä- tai joululahja tai hauska yllätys 10 vuotta täyttäneille trenditietoisille lapsille ja Star Wars -faneille.
  • Imperiumin kevyt risteilijä on 13 cm korkea, 58 cm pitkä ja 22 cm leveä. Se on hauska rakentaa yksin tai ystävien kanssa ja se on huomiota herättävä koriste.
  • Ajattelitko ostaa tämän 1 336-osaisen rakennuslelusetin Star Wars -fanille, jolle LEGO on uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää helposti seurattavat ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars rakennussarjat sopivat mainiosti lapsille ja aikuisille faneille Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien tai omien hauskojen seikkailujen leikkimiseen. Keräiltävät rakennuslelut näyttävät hyvältä myös esillä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.