Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75304 Darth Vaderin kypärä

Darth Vaderin ikoninen kypärä – kerää ja aseta näytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75304
Kappaleita 834
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75304 Darth Vaderin kypärä kuvaus

  • Irtaudu hetkeksi stressaavasta arjesta laatuajan pariin rakentamalla Darth Vaderin kypärän uhmakkaat yksityiskohdat tämän keräiltävän LEGO® Star Wars™ rakennussarjan (75304) parissa.
  • Darth Vaderin kypärän ikoninen muoto rakennetaan LEGO® palikoista, ja se tuo mieleen Star Wars™ -saagan klassikkokohtaukset. Jalusta ja nimikyltti täydentävät tätä vaikuttavaa koristetta.
  • Tämä setti kuuluu rakennettavien, näyttävien LEGO® Star Wars™ kypärämallien keräilysarjaan – tutustu myös toukokuun 2021 uutuutena julkaistavaan Tiedustelusotilaan kypärään (75305).
  • Tämä 834-osainen setti on monitahoinen ja palkitseva rakennuselämys. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars™ -faneille, kokeneille LEGO® rakentajille ja harrastajille.
  • Tämä rakennettava Darth Vaderin kypärämalli on 20 cm korkea, 15 cm leveä ja 14 cm syvä. Se ei vie paljon tilaa, mutta tekee suuren visuaalisen vaikutuksen.
  • Ostatko tämän setin suurelle Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® rakentaminen on uutta? Ei hätää. Mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta he selviytyvät tästä monimutkaisesta rakennelmasta jediritarin itsevarmuudella.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO® Star Wars™ setti kuuluu ensiluokkaisten ja hauskojen rakennussarjojen kokoelmaan, ja se on kehitetty sinulle, vaativalle harrastajalle, joka nautit luovista käytännön projekteista.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä.
  • LEGO® palikat ja osat on testattu huolella. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit niin Maassa kuin kaukaisissa galakseissakin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.