Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Darth Vaderin kypärä 75304

Darth Vaderin ikoninen kypr ker ja aseta nytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Darth Vaderin kypärä
SKU 75304
EAN 5702016914498
Kappaleita 834
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Darth Vaderin kypärä 75304 kuvaus

Kunnioita pimeän puolen sithlordia tällä keräiltävällä LEGO Star Wars Darth Vaderin kypärällä (75304). Uppoudu monimutkaiseen rakennusprosessiin ja muistele Star Wars -saagan klassikkokohtauksia, kun rakennat ikonista kypärää ja sen LEGO tyyliin toteutettuja pahaenteisiä yksityiskohtia.

Katseenvangitsija
Darth Vaderin kypärä on kompakti ja sen jalustan kyltti täydentää hätkähdyttävää koristetta, joka sopii kotiisi tai työpaikallesi. Tutustu myös toiseen näytteille sopivaan toukokuun 2021 uutuutena julkaistavaan Star Wars -rakennelmaan: Tiedustelusotilaan kypärään (75305).

Erityinen lahjaidea
Tämä ensiluokkainen setti kuuluu aikuisille suunnattuun LEGO Star Wars rakennussarjojen kokoelmaan. Se on hieno muistoesine niin itselle kuin Star Wars -fanille, kokeneelle LEGO rakentajalle tai kaikille hauskasta ja luovasta haasteesta nauttiville.

  • Irtaudu hetkeksi stressaavasta arjesta laatuajan pariin rakentamalla Darth Vaderin kypärän uhmakkaat yksityiskohdat tämän keräiltävän LEGO Star Wars rakennussarjan (75304) parissa.
  • Darth Vaderin kypärän ikoninen muoto rakennetaan LEGO palikoista, ja se tuo mieleen Star Wars -saagan klassikkokohtaukset. Jalusta ja nimikyltti täydentävät tätä vaikuttavaa koristetta.
  • Tämä setti kuuluu rakennettavien, näyttävien LEGO Star Wars kypärämallien keräilysarjaan – tutustu myös toukokuun 2021 uutuutena julkaistavaan Tiedustelusotilaan kypärään (75305).
  • Tämä 834-osainen setti on monitahoinen ja palkitseva rakennuselämys. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars -faneille, kokeneille LEGO rakentajille ja harrastajille.
  • Tämä rakennettava Darth Vaderin kypärämalli on 20 cm korkea, 15 cm leveä ja 14 cm syvä. Se ei vie paljon tilaa, mutta tekee suuren visuaalisen vaikutuksen.
  • Ostatko tämän setin suurelle Star Wars -fanille, jolle LEGO rakentaminen on uutta? Ei hätää. Mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta he selviytyvät tästä monimutkaisesta rakennelmasta jediritarin itsevarmuudella.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Star Wars setti kuuluu ensiluokkaisten ja hauskojen rakennussarjojen kokoelmaan, ja se on kehitetty sinulle, vaativalle harrastajalle, joka nautit luovista käytännön projekteista.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä.
  • LEGO palikat ja osat on testattu huolella. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit niin Maassa kuin kaukaisissa galakseissakin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.