Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75309 Tasavallan tulitukialus

Kaikkien aikojen ensimmäinen Tasavallan tulitukialuksen rakennettava UCS-pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tasavallan tulitukialus
SKU 75309
EAN 5702016914573
Kappaleita 3292
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 349,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75309 Tasavallan tulitukialus kuvaus

  • Nauti laatuajasta rakentamalla kaikkien aikojen ensimmäinen Ultimate Collector Series -versio Tasavallan tulitukialuksesta (75309) sellaisena kuin se nähtiin Geonosiksen taistelussa Star Wars: The Clone Wars -sarjassa.
  • Tässä rakennettavassa pienoismallissa on paljon aitoja yksityiskohtia, kuten 2 lentäjien ohjaamoa, esiin nousevat pyöreät tykkitornit, 2 tykkiä, superpitkät siivet sekä avattavat sivut ja takalastiluukku.
  • Esittelyjalustassa on tietokyltti ja tilaa 2 mukana olevalle LEGO® Star Wars™ minihahmolle: kloonisoturien komentajalle, jolla on sädease, ja valomiekkaa kantavalle Mace Windulle.
  • LEGO® fanit äänestivät verkkoäänestyksessä Star Wars™ Tasavallan tulitukialuksen ykkösvalinnakseen seuraavaksi Ultimate Collector Series (UCS) -setiksi. Joten yleisön toiveesta, tässä se on!
  • Tämä laadukas setti on mukaansatempaava ja palkitseva rakennushaaste ja mainio syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, vannoutuneelle Star Wars™ -fanille tai innokkaalle LEGO® fanille.
  • Tämä LEGO® Star Wars™ keräilykohde on jalustoineen 33 cm korkea, 68 cm pitkä ja 74 cm leveä. Siitä saa myös näyttäviä valokuvia, joita on mukava esitellä.
  • Tämän 3 292-osaisen rakennussarjan mukana on kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joten myös LEGO® settien parissa aloittelevat Star Wars™ -fanit suoriutuvat monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO® Star Wars™ setti on osa vaativille harrastajille suunnattua rakennussarjojen kokoelmaa. Se on kehitetty juuri sinulle, joka viihdyt ja rentoudut luovien tee se itse -projektien parissa.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.