Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tasavallan tulitukialus 75309

Kaikkien aikojen ensimminen Tasavallan tulitukialuksen rakennettava UCS-pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tasavallan tulitukialus
SKU 75309
EAN 5702016914573
Kappaleita 3292
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 399,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tasavallan tulitukialus 75309 kuvaus

Muistele Geonosiksen eeppistä taistelua Star Wars: The Clone Wars -sarjassa tämän Ultimate Collector Series -sarjan rakennettavan Tasavallan tulitukialuksen (75309) pienoismallin avulla. Matalan korkeuden hyökkäyskuljetusaluksen (LAAT) aidot yksityiskohdat on toteutettu tyylikkäästi LEGO palikoista: mukaan lukien lentäjien ohjaamot, esiin nousevat pallomaiset tykkitornit, 2 päällä olevaa tykkiä, superpitkät siivet, avattavat sivut ja takalastiluukku ja sisätilojen yksityiskohdat.

LEGO fanien ykkösvalinta
LEGO fanit äänestivät tämän upean rakennettavan pienoismallin Ultimate Collector Series -sarjan setiksi. Mukana on esittelyjalusta, tietokyltti sekä kloonisoturien komentajan ja Mace Windun LEGO minihahmot. Vaiheittaisten ohjeiden avulla voit uppoutua rakennushaasteeseen ja nauttia hauskasta ja luovasta prosessista.

Vaikuttava lahja
Tämä aikuisille suunnattujen LEGO Star Wars rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva laadukas setti on erityinen lahja sinulle itsellesi, Star Wars -harrastajille tai innokkaille LEGO faneille.

  • Nauti laatuajasta rakentamalla kaikkien aikojen ensimmäinen Ultimate Collector Series -versio Tasavallan tulitukialuksesta (75309) sellaisena kuin se nähtiin Geonosiksen taistelussa Star Wars: The Clone Wars -sarjassa.
  • Tässä rakennettavassa pienoismallissa on paljon aitoja yksityiskohtia, kuten 2 lentäjien ohjaamoa, esiin nousevat pyöreät tykkitornit, 2 tykkiä, superpitkät siivet sekä avattavat sivut ja takalastiluukku.
  • Esittelyjalustassa on tietokyltti ja tilaa 2 mukana olevalle LEGO Star Wars minihahmolle: kloonisoturien komentajalle, jolla on sädease, ja valomiekkaa kantavalle Mace Windulle.
  • LEGO fanit äänestivät verkkoäänestyksessä Star Wars Tasavallan tulitukialuksen ykkösvalinnakseen seuraavaksi Ultimate Collector Series (UCS) -setiksi. Joten yleisön toiveesta, tässä se on!
  • Tämä laadukas setti on mukaansatempaava ja palkitseva rakennushaaste ja mainio syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, vannoutuneelle Star Wars -fanille tai innokkaalle LEGO fanille.
  • Tämä LEGO Star Wars keräilykohde on jalustoineen 33 cm korkea, 68 cm pitkä ja 74 cm leveä. Siitä saa myös näyttäviä valokuvia, joita on mukava esitellä.
  • Tämän 3 292-osaisen rakennussarjan mukana on kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joten myös LEGO settien parissa aloittelevat Star Wars -fanit suoriutuvat monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Star Wars setti on osa vaativille harrastajille suunnattua rakennussarjojen kokoelmaa. Se on kehitetty juuri sinulle, joka viihdyt ja rentoudut luovien tee se itse -projektien parissa.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.