Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75310 Kaksintaistelu Mandaloressa

Star Wars: The Clone Wars -sarjan inspiroima taistelulelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kaksintaistelu Mandaloressa
SKU 75310
Kappaleita 147
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75310 Kaksintaistelu Mandaloressa kuvaus

  • Lapsista on hauskaa leikkiä Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tuttuja eeppisiä valomiekkataisteluita sekä omia vauhdikkaita tarinoitaan tällä Kaksintaistelu Mandaloressa™ (75310) -rakennuslelulla.
Mukana on 2 LEGO® minihahmoa taisteluleikkeihin: Ahsoka Tano ja 2 valomiekkaa sekä Darth Maul ja kaksiteräinen valomiekka. Setissä on rakennettava valtaistuin, jonka salalokerossa on sädepistooli, koristeellinen ympäristö, johon kuuluu irrotettava ikkuna, ja mandalorialainen holvi, jossa on tilaa LEGO® minihahmolle. Tämä rakennuslelu sopii upeasti niin omatoimisiin ja kuin yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät Star Wars: The Clone Wars -sarjasta. Valtaistuin on 8 cm korkea, 8 cm leveä ja 7 cm syvä, joten tämä kompakti setti kulkee helposti mukana lapsen repussa leikkeihin kaikkialle. Ajattelitko ostaa tämän 147-osaisen setin jollekulle, joka rakentaa LEGO® palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella. LEGO® Star Wars™ settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Uppoudu ikimuistoisiin tarinoihin, keksi omia seikkailuja ja rakenna aidonoloiset rakennusmallit kaikkien nähtäville. LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne kiinnittyvät helposti ja varmasti, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958. LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.