Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kaksintaistelu Mandaloressa 75310

Star Wars: The Clone Wars -sarjan inspiroima taistelulelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kaksintaistelu Mandaloressa
SKU 75310
EAN 5702016914207
Kappaleita 147
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kaksintaistelu Mandaloressa 75310 kuvaus

Nuoret fanit voivat leikkiä jännittävää toimintaa Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tämän mukaan otettavan Kaksintaistelu Mandaloressa -rakennuslelusetin (75310) avulla. Setissä on LEGO palikoista rakennettava valtaistuin, jonka salaisessa lokerossa on sädepistooli. Koristeelliseen ympäristöön kuuluu irrotettava ikkuna – josta LEGO minihahmon voi heivauttaa ulos! Lapset ihastuvat myös mandalorialaiseen holviin, johon he voivat vangita Darth Maulin.

Jännittäviä taisteluita
Setissä on 2 LEGO minihahmoa: Ashoka Tano ja 2 valomiekkaa sekä Darth Maul ja kaksiteräinen valomiekka vauhdikkaisiin kaksintaisteluihin. Upea lahjaidea Star Wars: The Clone Wars -sarjan nuorille faneille. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joten LEGO aloittelijatkin nauttivat rakennuskokemuksesta.

Suurenmoisia rakennusleluja lapsille
LEGO Group on toteuttanut Star Wars -universumista tuttuja eeppisiä tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, jonka monipuoliset ja hauskat setit ihastuttavat niin luovia lapsia kuin aikuisiakin.

  • Lapsista on hauskaa leikkiä Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tuttuja eeppisiä valomiekkataisteluita sekä omia vauhdikkaita tarinoitaan tällä Kaksintaistelu Mandaloressa (75310) -rakennuslelulla.
  • Mukana on 2 LEGO minihahmoa taisteluleikkeihin: Ahsoka Tano ja 2 valomiekkaa sekä Darth Maul ja kaksiteräinen valomiekka.
  • Setissä on rakennettava valtaistuin, jonka salalokerossa on sädepistooli, koristeellinen ympäristö, johon kuuluu irrotettava ikkuna, ja mandalorialainen holvi, jossa on tilaa LEGO minihahmolle.
  • Tämä rakennuslelu sopii upeasti niin omatoimisiin ja kuin yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät Star Wars: The Clone Wars -sarjasta.
  • Valtaistuin on 8 cm korkea, 8 cm leveä ja 7 cm syvä, joten tämä kompakti setti kulkee helposti mukana lapsen repussa leikkeihin kaikkialle.
  • Ajattelitko ostaa tämän 147-osaisen setin jollekulle, joka rakentaa LEGO palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Uppoudu ikimuistoisiin tarinoihin, keksi omia seikkailuja ja rakenna aidonoloiset rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne kiinnittyvät helposti ja varmasti, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.