Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75301 Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä

Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä on toimintaleikkien klassikko

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä
SKU 75301
Kappaleita 474
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75301 Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä kuvaus

  • Leiki Star Wars™ -klassikkotrilogian kohtauksia tällä upealla lasten rakennuslelulla, jossa on LEGO® palikoista rakennettava versio Luke Skywalkerin ikonisesta X-Wing™-hävittäjästä (75300).
  • Sisältää Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja kenraali Dodonnan LEGO® minihahmot, joilla kaikilla on aseita. Esimerkiksi Luke kantaa valomiekkaa. Mukana on myös R2-D2™-droidin LEGO hahmo roolileikkiseikkailuihin.
  • X-Wing™-hävittäjässä on avattava ohjaamo LEGO® minihahmolle, paikka R2-D2™:lle, nappia painamalla hyökkäysasentoon käännettävät siivet, sisäänvedettävä laskuteline ja 2 jousitoimista asetta.
  • Hauska rakentaa ja leikkiä niin yksin kuin yhdessä. Tämä rakennuslelu on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja luoville 9 vuotta täyttäneille lapsille ja Star Wars™ -faneille.
  • Tähtihävittäjän malli on rakennettuna 8 cm korkea, 31 cm pitkä ja 28 cm leveä. Leikkien välissä se kerää ihailevat katseet lapsen huoneessa.
  • Oletko ostamassa lahjaa innokkaalle Star Wars™ -fanille, joka on LEGO® aloittelija? Ei hätää. Tämän setin mukana on selkeät kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO® Star Wars™ setit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) suosikkisaagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Rakennusmallit keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin – eikä Voimaa tarvita.
  • LEGO® osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.