Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä 75301

Luke Skywalkerin X-Wing-hvittj on toimintaleikkien klassikko

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä
SKU 75301
EAN 5702016913965
Kappaleita 474
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjä 75301 kuvaus

Lapsista tulee omien eeppisten tarinoidensa sankareita tämän LEGO palikoista rakennettavan Star Wars -klassikkotrilogian Luke Skywalkerin X-Wing-hävittäjän (75301) upean pienoismallin avulla. Hävittäjä on täynnä faneja ilahduttavia aitoja yksityiskohtia, kuten avattava ohjaamo LEGO minihahmolle ja takana tilaa R2-D2:lle, siivet, jotka voi kääntää hyökkäysasentoon nappia painamalla, sisäänvedettävä laskuteline ja 2 jousitoimista asetta.

Leiki ja aseta kaikkien nähtäväksi
Tämä huikean hieno lasten rakennuslelu sisältää Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja kenraali Dodonnan LEGO minihahmot. Kaikilla hahmoilla on aseita, kuten Luken valomiekka. Setti sisältää myös R2-D2:n LEGO droidihahmon.

Parhaita rakennusleluja lapsille
LEGO Group on luonut Star Wars universumin ikonisia tähtilaivoja, kulkuneuvoja ja hahmoja vuodesta 1999. LEGO Star Wars on nykyään suosituin teema, josta löytyy hauskoja lahjaideoita niin luoville lapsille kuin aikuisillekin.

  • Leiki Star Wars -klassikkotrilogian kohtauksia tällä upealla lasten rakennuslelulla, jossa on LEGO palikoista rakennettava versio Luke Skywalkerin ikonisesta X-Wing-hävittäjästä (75300).
  • Sisältää Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja kenraali Dodonnan LEGO minihahmot, joilla kaikilla on aseita. Esimerkiksi Luke kantaa valomiekkaa. Mukana on myös R2-D2-droidin LEGO hahmo roolileikkiseikkailuihin.
  • X-Wing-hävittäjässä on avattava ohjaamo LEGO minihahmolle, paikka R2-D2:lle, nappia painamalla hyökkäysasentoon käännettävät siivet, sisäänvedettävä laskuteline ja 2 jousitoimista asetta.
  • Hauska rakentaa ja leikkiä niin yksin kuin yhdessä. Tämä rakennuslelu on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja luoville 9 vuotta täyttäneille lapsille ja Star Wars -faneille.
  • Tähtihävittäjän malli on rakennettuna 8 cm korkea, 31 cm pitkä ja 28 cm leveä. Leikkien välissä se kerää ihailevat katseet lapsen huoneessa.
  • Oletko ostamassa lahjaa innokkaalle Star Wars -fanille, joka on LEGO aloittelija? Ei hätää. Tämän setin mukana on selkeät kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa jedimäisellä itseluottamuksella.
  • LEGO Star Wars setit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) suosikkisaagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Rakennusmallit keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin – eikä Voimaa tarvita.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.